Na zdraví! 8hodinový kurz vaření piva včetně vlastní várky a degustace
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 7. 2021.
V ceně
Kurz vaření piva vč. degustace pro 1 osobu:
- Seznámení s kompletním technologickým postupem výroby řemeslného piva a všemi potřebnými pomůckami
- Přítomnost účastníka u celé várky piva
- Provádění pracovních úkonů pod dohledem zkušeného sládka (přepouštění rmutu, výhoz mláta, sypání chmele atd.)
- Zakvašování mladiny várečnými kvasnicemi
- Možnost uvařit si vlastní pivo (s vlastním názvem, pro zvláštní příležitosti) pod dohledem sládka
- Degustace piv v ležáckém sklepě (degustace sladu, sladiny, mladiny, mladého i hotového piva)
- Varianta pro řidiče – lahve piva ke konzumaci s sebou
- Certifikát o absolvování kurzu po ukončení
- Půllitr s logem pivovaru Radouš
- Doba trvání kurzu: cca 8 hod. (většinou v čase od 8:00 do 18:00 hod.)
- Max. kapacita 4 osoby (každý účastník musí mít svůj voucher)
- Rezervace: na tel. 776 570 736 či na e‑mailu vilidestroj@seznam.cz (min. týden dopředu, sdělte kód voucheru).
- Termíny jsou závislé na období vaření piva: nahlaste raději několik termínů, kdy by se vám účast na kurzu hodila, a individuálně se s pivovarem domluvíte.
Zrušení rezervace min. 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když někdo slízne sladkou smetanu, vychutná si údajně to nejlepší. Vy sice slíznete hořkou pěnu – ale chutnat vám bude ještě víc!
Nic nezahřeje tak, jako výsledek vlastní poctivé práce. A navíc: vy si i pochutnáte a až příště pozvednete k žíznivým rtům orosenou sklenici zlatavého moku, můžete o něm přátelům znalecky povyprávět. V Pivovaru Radouš se totiž naučíte řemeslné pivo vařit.
Poctivě a hezky česky
V pivovaru dbají na poctivé řemeslo. Při výrobě většiny piv používají české suroviny a osvědčené technologické postupy – výrobu proto neurychlují chemicky ani časově. Pod odborným dohledem se tak naučíte vařit poctivé domácí pivo: chuťově úplně jinou ligu než europiva ze „sámošky“.
Účastník kurzu získá spoustu technických znalostí i praktických dovedností a své pivo na místě i okoštuje, případně si pár litrů jako svou první dosaženou pivovarnickou metu odveze. A na takovou trofej prach rozhodně sedat nebude!