Slavnostní 8chodové degustační menu pro 2: losos gravlax, kančí svíčková Wellington a další pochoutky
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2020.
V ceně
8chodové degustační menu pro 2 osoby
Seznam chodů:
- tygří kreveta, tuňáková pěna s meruňkou (40 g)
- losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu (40 g)
- vichyssoise – francouzská pórková polévka zdobená koprem (1 dcl)
- carpaccio z telecí svíčkové, cherry rajčátka, rukola (40 g)
- raviola plněná baby špenátem, omáčka z pečené zeleniny, parmazán (1 ks)
- sorbet (40 g)
- wellington z kančí svíčkové, dýnové pyré (100 g)
- čokoládová omáčka, ovocná zmrzlina, krokant (70 g)
- Rezervace: alespoň 48 hod. předem přes slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1570312
- Termín si můžete rezervovat na dny pondělí až sobota na 17. nebo 20. hodinu.
- Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co hravě trumfne 7 divů světa? 8 chodů v restauraci Bonjour.
Čím vás restaurace Bonjour – Culinary Club ČR pohostí tentokrát? Slavnostním degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v osmi chodech. Vaše chuťové buňky omámí francouzská polévka vichyssoise, losos gravlax s hruškou marinovanou v šafránu, kančí svíčková Wellington a mnoho dalších lahůdek.
„Degustační menu splnilo očekávání se vším všudy. Velmi milý majitel a šéfkuchař v jedné roli nám po celou dobu odpovídal na zvídavé dotazy a velmi nás překvapil svou vstřícností. Jídlo bylo vynikající a určitě půjdeme někdy na jiné menu znovu.“ (Daniel a Lenka, 1. 9. 2019)
Do detailu propracované menu se podává od pondělí do soboty vždy v 17 nebo 20 hodin. Časy jsou pevně dané proto, že se v této době nebude vařit nic jiného. Maximální pozornost budou kuchaři i číšníci věnovat právě vašim pokrmům a servisu.
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.