Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Slavnostní 8chodové degustační menu pro 2: losos gravlax, kančí svíčková Wellington a další pochoutky

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

8chodové degustační menu pro 2 osoby

Seznam chodů:

  1. tygří kreveta, tuňáková pěna s meruňkou (40 g)
  2. losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu (40 g)
  3. vichyssoise – francouzská pórková polévka zdobená koprem (1 dcl)
  4. carpaccio z telecí svíčkové, cherry rajčátka, rukola (40 g)
  5. raviola plněná baby špenátem, omáčka z pečené zeleniny, parmazán (1 ks)
  6. sorbet (40 g)
  7. wellington z kančí svíčkové, dýnové pyré (100 g)
  8. čokoládová omáčka, ovocná zmrzlina, krokant (70 g) 
  • Rezervace: alespoň 48 hod. předem přes slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1570312
    • Termín si můžete rezervovat na dny pondělí až sobota na 17. nebo 20. hodinu.
  • Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný. 

Obsahuje následující alergeny:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 099 Kč −18 % 899 Kč
1 099 Kč −18 % 899 Kč
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha
Restaurace v 1. patře IBC centra

Co hravě trumfne 7 divů světa? 8 chodů v restauraci Bonjour.

Čím vás restaurace Bonjour – Culinary Club ČR pohostí tentokrát? Slavnostním degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v osmi chodech. Vaše chuťové buňky omámí francouzská polévka vichyssoise, losos gravlax s hruškou marinovanou v šafránu, kančí svíčková Wellington a mnoho dalších lahůdek.

„Degustační menu splnilo očekávání se vším všudy. Velmi milý majitel a šéfkuchař v jedné roli nám po celou dobu odpovídal na zvídavé dotazy a velmi nás překvapil svou vstřícností. Jídlo bylo vynikající a určitě půjdeme někdy na jiné menu znovu.“ (Daniel a Lenka, 1. 9. 2019)

Do detailu propracované menu se podává od pondělí do soboty vždy v 17 nebo 20 hodin. Časy jsou pevně dané proto, že se v této době nebude vařit nic jiného. Maximální pozornost budou kuchaři i číšníci věnovat právě vašim pokrmům a servisu.

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita