Podzimní degustační menu o 6 chodech
Přehled nabídky
Co řeknete na tohle menu? KoloniJÉ!
V restauraci hotelu Kolonie si pro vás připravili podzimní menu o 6 chodech. Čeká vás teplý i studený předkrm – ochutnáte kachní roládu na pohankovém rizotu i filé ze pstruha. V sychravém počasí vás zahřeje krémová polévka z lesních hříbků se smetanou a jako hlavní chod si vychutnáte daňčí plec v šípkové omáčce s karlovarským knedlíkem opečeným na másle s vinnou hruškou.
Přiťuknete si sklenkou sektu, k dispozici budete mít karafu s vodou a po jídle si můžete třeba vybrat kávu z nápojového lístku. Ta se totiž bude skvěle hodit k dezertu: vychutnáte si čokoládovou pěnu na karamelovém krému s opilými borůvkami. Dorazit můžete každý všední den od 17:00.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.