Podzimní degustační menu o 6 chodech
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 19. 7. 2020.
V ceně
Podzimní degustační menu pro 2 osoby
- 2× amuse bouche – kousek zaječí paštiky s omáčkou Cumberland
- 2× studený předkrm – kachní roládka podávaná na studeném pohankovém rizotu s lístky salátu a šlehaným výpekem
- 2× polévka – podzimní krémová z lesních hříbků se smetanou a tymiánem
- 2× teplý předkrm – filátko ze pstruha na míchaných bramborách s bylinkami a máslovou omáčkou s limetkou a pažitkou
- 2× hlavní chod – daňčí plec v šípkové omáčce s karlovarským knedlíkem opečeným na másle s vinnou hruškou
- 2× dezert – čokoládová pěna na karamelovém krému s opilými borůvkami
- 2× sekt, 0,1 l
- Karafa vody, 0,5 l
Omezení
- Vouchery je možné uplatnit ve všední dny od 17:00.
- Vouchery nelze uplatnit 20. 12. 2019 – 3. 1. 2020.
Rezervace: zavolejte alespoň 2 dny předem na tel. 777 866 027 nebo 596 012 666, zároveň nahlaste kód voucheru.
Vouchery je možné uplatnit ve všední dny od 17:00, o víkendu od 11:00.
17. 11., 24. 12., 25. 12., 26. 12., 1. 1. se může lišit otevírací doba.
Změnit nebo zrušit rezervovaný termín je možné alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co řeknete na tohle menu? KoloniJÉ!
V restauraci hotelu Kolonie si pro vás připravili podzimní menu o 6 chodech. Čeká vás teplý i studený předkrm – ochutnáte kachní roládu na pohankovém rizotu i filé ze pstruha. V sychravém počasí vás zahřeje krémová polévka z lesních hříbků se smetanou a jako hlavní chod si vychutnáte daňčí plec v šípkové omáčce s karlovarským knedlíkem opečeným na másle s vinnou hruškou.
Přiťuknete si sklenkou sektu, k dispozici budete mít karafu s vodou a po jídle si můžete třeba vybrat kávu z nápojového lístku. Ta se totiž bude skvěle hodit k dezertu: vychutnáte si čokoládovou pěnu na karamelovém krému s opilými borůvkami. Dorazit můžete každý všední den od 17:00.