Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Oběd s parádním výhledem: menu v Žižkovské věži a vstup na vyhlídku

4,7 / 5 Tower Park Praha (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 2 587 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jarka

Dobrý den. Chci koupit jako dárek, ale nerozumím tomuto, co máte napsáno pod rezervací. Děkuji…Dovolujeme si Vás upozornit, že restaurace nepřijímá rezervace s vouchery ze Slevomatu vytvořené prostřednictvím Restu.cz. Děkujeme za pochopení.

Tower Park Praha

Dobrý den, jakmile kliknete pod akcí „jak uplatnit voucher“, tak se Vám otevře text:

Rezervace oběda: Nutná s dostatečným předstihem – čím dříve, tím lépe. Minimálně ji však proveďte 3 dny předem, a to výhradně přes on-line formulář – https://bistro66-obedy.rezervujstul.cz/
Prosím přes tento odkaz rezervaci proveďte. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Krásný den, Aneta.

Elena Ondrušková

Dobrý den, chtěla bych koupit voucher rodičům jako dárek, ale maminka nejí kachnu. Lze si vybrat i něco jiného? Děkuji předem za dopověď

Tower Park Praha

Dobrý den, omlouváme se, ale menu je bohužel dané/neměnné. Lze si případně zakoupit cokoliv jiného z menu v Bistru 66 a dokoupit vstupenku na Observatoř. Krásný den, Aneta.

Jitka Nováková

Dobrý den, nerozuměla jsem zcela odpovědi na dotaz Zbyňka: rodina 2+2děti musí mít asi 2 vouchery pro 2 dospělé? V odpovědi je 1 voucher. Náš případ je 2+3. Znamená to, že na 2 vouchery zarezervujeme 5 míst a k ceně 2*499 zaplatíme 3*160? Samozřejmě ještě jídlo pro děti.

Tower Park Praha

Dobrý den Jitko, ano máte pravdu odpověď na Zbyňkův dotaz je špatně, děkujeme za upozornění.

Je to přesně jak píšete, pro každou dospělou osobu 1 voucher, s tím, že vytvoříte rezervaci pro celou rodinu a zadáte 2 vouchery. Jen upozorním, že systém nepřijme více jak 4 místa, pátou osobu prosím uveďte do poznámky při rezervaci.

Děkujeme a přejeme hezký den! Lucie

Jana Balcarová

Dobrý den,

chci koupit voucher jako dárek, je možné ho i vrátit ?

 Jana

Tower Park Praha

Dobrý den, když se obdarovanému nebude dárek líbit, tak bez udání důvodu ve lhůtě 14 dnů od zakoupení máte nárok na vrácení peněz. Proto jestli si nejste jistá, tak bych koupila voucher nejblíže k termínu předání dárku a následně ho o této možnosti informovala či mu případně zakoupila voucher v konzumační hodnotě, aby si vybral přímo na místě z menu. Hezký den, Aneta.

Iva

Dobrý den, uvažuji o koupi dvou voucherů synovi jako vánoční dárek, mám raději zarezervovat i termín v restauraci a oni si ho pak popřípadě upraví podle sebe /bude se jednat o víkendový termín, jsou studenti a bydlíme mimo Prahu/. Trochu se děsím čísla koupených voucherů.

Tower Park Praha

Dobrý den,

děkujeme za zájem, počet nabízených voucherů je pečlivě propočítán tak, aby nikdo nepřišel zkrátka. Tradičně bude největší tlak na jeho využití ke konci jeho platnosti, kdy se může stát, že požadovaný, hlavně pak víkendový termín bude již plně obsazen. Pokud si obdarovaní udělají rezervaci včas, jistě najdou termín, který jim vyhovuje.

Přeji hezký den. Lucie

Věra Svobodová

Dobrý den,
mohu si objednat obědové menu a jít na něj až večer?
Restaurace je prosím otevřena od-do hodin?

děkuji za odpověď

Tower Park Praha

Dobrý den Věro, moc Vám děkujeme za dotaz. Co se týče obědového menu, tak lze opravdu využít jen na oběd a to od 11:30, 13:00 či 14:30. Bistro 66, kde se podávají obědy je otevřené od 9:00 do 16:00. Jestli máte zájem být u nás na večeři, tak můžete zakoupit naše pětichodové degustační menu, které tu zde také nabízíme. Budeme se těšit na případnou návstěvu. Krásný den, Aneta.

Monika Šecová

Dobrý den ,

měla bych zájem , jen bych se chtěla zeptat ohledně toho jídla . Je to velice lákavá nabídka, ale může se tam na jíst i člověk s Celiakií ? S Bezlepkovou dietou ?
Aby to neobsahovalo lepek ( pšenice, ječmen, žito ,oves , špaldu atd )
Abychom nekupovali voucher a jeden koukal na druhého jak jí a druhý by nic nemohl.

Předem děkuji za odpoveď

Šecová Monika

Tower Park Praha

Dobrý den paní Šecová,

děkujeme za Váš zájem. Ano jsme schopni připravit i bezlepkovou variantu. V salátu se jedná o vynechání krutonů a máme připravenou i bezlepkovou variantu omáčky ke kachně v podobě demi-glace. Prosím uveďte svůj požadavek k poznámce při rezervaci a pro jistotu informujte i obsluhující personál.

Budeme se těšit na návštěvu!

 Lucie

Vlastimil Volf

Dobrý den,
při zadávání termínu jsem popletl datum rezervace, potřebuji ji změnit z 25.2. na 23.2. Prosím o zaslání opravené rezervace.
Velice děkuji a omlouvám se za roztržitost.

Slevomat.cz

Dobrý den Vlastimile,
obraťte se prosím přímo na Tower Park na e-mail info@towerpark.cz nebo na tel. +420 210 320 141.
Hezký den, Gabča. :)

Martina Hálová

Dobrý den ,pokud bych chtěla zakoupit Voucher pro 2 osoby jako dárek, musím koupit dva Vouchery? Děkuji za odpověď Martina Hálová

Tower Park Praha

Dobrý den, paní Hálová, ano platí to tak, že jeden voucher je pro jednu osobu, čili pro dvě osoby, dva vouchery. Děkuji a budeme se případně těšit. Krásný den, Alexandra

Zbyněk

Dobrý den,
je možné si zakoupit dva vouchery a rezervovat stůl pro čtyři osoby? S tím, že by si děti dali něco jiného.
 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Zbyňku,
pokud máte zájem o tuto nabídku jídel pouze pro 2 osoby, stačí zakoupit jeden voucher. Na místě si poté koupíte jídlo pro děti a doplatíte vstup do observatoře pro děti za 160 Kč (děti od 3 do 14 let). Děti do 2,99 let mají vstup zdarma.
Hezký den, Gabča. :)

Jana

Dobrý den, je časově omezená vyhlídka? Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Vyhlídka je otevřena od 9:00–00:00 a můžete tam být jak dlouho chcete. Pro jistotu se jen prosím podívejte ideálně v den návštěvy na tento odkaz: https://www.towerpark.cz/observator/ Už nám začala eventová sezóna a jsou vánoční večírky v Observatoři, tak abyste věděla o případných uzavírkách. Hezký den, Aneta.

Petr Žáček

Dobrý den, objednal jsem si dva vouchery pro dvě osoby s platností do 9.12.2019. Je možné tyto vouchery využít i o víkendu? Nebo se jedna pouze o všední dny? Děkuji za odpověď.

Tower Park Praha

Dobrý den, obědové menu lze využít i o víkendu, jen Vás poprosíme o rezervaci minimálně tři dny dopředu na uvedeném odkaze: https://bistro66-obedy.rezervujstul.cz/ Budeme se těšit. Hezký den, Aneta.

Iva Svobodová

Dobrý den,
právě jsem zaplatila bankovním převodem 1 voucher na obědové menu s vyhlídkou na Žižk. věži a potřebovala bych to vše zrušit. jak mám prosím postupovat.

děkuji Svobodová

Slevomat.cz

Dobrý den, objednávku jsem Vám nyní vystronoval. Peníze by se Vám měly vrátit tedy zpět na účet a tím je vše vyřešené. Pěkný den Lukáš :)

Vendulka Firýtová

Dobrý den, je možné místo kachny sí objednat v ceně vouchru jiné jídlo.
Děkuji za odpověď.

Tower Park Praha

Dobrý den, Veroniko, bohužel to nelze. Voucher je daný a neměnný. Voucher je právě určen pro toto menu. S pozdravem, Alexandra.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru