Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 různé kuchařské show v Presto Meat marketu: degustace i skvělá podívaná

4,6 / 5 Kurzy vaření - Presto Praha  (mapa) 45 prodejů

Přehled nabídky

Varianty (2)

Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?

Při vaření si možná moc zábavy neužijete, teď tomu bude ale jinak: vařit totiž nebudete vy. Při kuchařsko-řeznických show v Presto meat marketu se toho chopí profesionál, na vás bude jen všechny ty dobroty ochutnávat. Vybírat můžete ze dvou témat show: maso a steaky nebo kuchyni středomoří (mediterán)

3,5 hodiny zábavy a ochutnávek

Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají: kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení. Ke každému chodu ochutnáte také doporučené kvalitní víno, které s jídlem ladí.

Pro kterou show se tedy rozhodnete?

  • Maso a steaky moderní gastronomie, menu:
    • Kachní prsa na salátu s hráškovými lusky, jarní cibulkou a tamarindovým dresinkem (víno – Sauvignon Blanc) 
    • Pomalu tažené telecí hrudí v omačce kikomman, podávané s wasabi springroll, okurkovým pickle a salátkem z mořských řas wakame (víno Pinot Noir)
    • Vepřová panenka ve slanině, podávaná s pastyňákovým pyré, ragú z květáku a rozinek, zdobená omáčkou demi-glace (víno Malbec)
    •  Hovězí Rump steak, podávaný s grilovanou polentou, lanýžovou omáčkou s liškami (víno Primitivo)
    •  Flambovaný ananas zdobený limetovým creme fraiche a lístky máty ( Proseco D.O.C.)
  • Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko), menu:
    • Selečí hřbet v italské pancette připravovaný metodou sous vide na krémovém risottu s kozím sýrem, glazovanou řepou a lístky rukoly. (víno Pinot Grigio)
    • Grilované peruanské kalamáry na paprikovém coulis s nokem štouchaných citronových brambor s rukolou (víno Fruit de Mer) 
    • Konfit z hovězích líček podávaný s parmazánovou tortelinou na rajčatové  omáčce s telecím juice a lístky bazalky (víno Montepulciano)
    • Vyzrálý (30 dní stařený nízký roštěnec) podávaný s cuketovým suflé zdobený šalotkovou omáčkou a glazovanou mrkvičkou na rozmarýnu (víno Chianti)
    • Profiteroles z odpalovaného těsta, plněné čokoládovým kréme, zdobené mascarpone a jahodovým tataráčkem

Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Martinu Kinclovi. A pokud byste raději zažili klasičtější kurz vaření, podívejte se na další Akci Presto Meat marketu.

Nahoru