Řádná porce masa: 900g mix zlatavých kuřecích a vepřových řízků s pečivem
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 1. 7. 2020.
V ceně
- kuřecí řízky, 450 g
- vepřové řízky, 450 g
- ošatka pečiva
- Rezervace: je nutná, a to předem na tel. čísle +420 720 612 093.
- Jídlo s sebou: kam byste ho nosili, řízky chutnají nejlépe s točeným pivem přímo v restauraci.
Rezervaci můžete zrušit nejpozději 24 hod. předem, jinak voucher propadne.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Správný řízek je velký stydlín. Raději se rovnou třikrát obalí, než aby šel ven naostro.
Řízkování rostlin vám moc neříká, ale řízkem byste nepohrdli? Pak svolejte kamarády a vyrazte společně na pořádnou porci do zlatova usmažených kuřecích a vepřových řízků, které vám naservírují v restauraci a pivovaru Pod Lípou. K nim samozřejmě dostanete i ošatku s pečivem, abyste maso nejedli jen tak samotné.
Tip pro pivaře: K restauraci patří i přilehlý pivovar, proto se nechte zlákat nabídkou točeného tekoucího zlata, které ke zlatavým řízkům zkrátka a jednoduše patří.
O restauraci a pivovaru Pod Lípou
Hostinec se v domě provozoval už začátkem minulého století. V 90. letech provoz obnovili, koncem roku 2010 prošel dům kompletní rekonstrukcí a v roce 2013 přistavěli pivovar. V současné době v restauraci nabízejí kvalitní českou kuchyni s denní nabídkou hotových jídel a stálou nabídkou minutkových pokrmů, jejíž součástí jsou tradiční jídla a jiné dobroty připravované na kyšickém pivě. Nechybí ani speciality z grilu.
Restaurace získala certifikát kvality na akci „Žumberova vařečka 2014“ a diplom od šéfkuchaře Jaroslava Sapíka.
Dobré vědět: Hostinec Pod Lípou je zapojený také do projektu www.pivnicyklotrasy.cz, a tak se tu těší na všechny, kdo budou chtít poznat jejich pivovar i piva.