Termín
Platnost do 1. 7. 2020.
V ceně
- 500g tatarák z hovězí veverky
- 18 ks topinek
- Rezervace: je nutná, a to předem na tel. čísle +420 720 612 093.
- Jídlo s sebou: kam byste ho nosili, tatarák si nejlépe vychutnáte přímo v restauraci.
Rezervaci můžete zrušit nejpozději 24 hod. předem, jinak voucher propadne.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kuchaři toho většinou moc nenamluví, ale jak jednou začnou mlít, je z toho vždycky lahůdka.
Pochutnejte si na pořádné porci masa, konkrétně tataráku z hovězí veverky, který vám namíchají v restauraci a pivovaru Pod Lípou. K němu budete přikusovat křupavé a do zlatova opečené topinky – těch bude rovných 18, proto s sebou vezměte alespoň jednoho kamaráda, ať nezůstane ani drobeček.
A pivo k tomu: K restauraci patří i přilehlý pivovar, a tak neváhejte ochutnat zdejší kyšická piva. K tataráku není nic lepšího!
O restauraci a pivovaru Pod Lípou
Hostinec se v domě provozoval už začátkem minulého století. V 90. letech provoz obnovili, koncem roku 2010 prošel dům kompletní rekonstrukcí a v roce 2013 přistavěli pivovar. V současné době v restauraci nabízejí kvalitní českou kuchyni s denní nabídkou hotových jídel a stálou nabídkou minutkových pokrmů, jejíž součástí jsou tradiční jídla a jiné dobroty připravované na kyšickém pivě. Nechybí ani speciality z grilu.
Restaurace získala certifikát kvality na akci „Žumberova vařečka 2014“ a diplom od šéfkuchaře Jaroslava Sapíka.
Dobré vědět: Hostinec Pod Lípou je zapojený také do projektu www.pivnicyklotrasy.cz, a tak se tu těší na všechny, kdo budou chtít poznat jejich pivovar i piva.