Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Nechte se nakreslit: karikatura podle fotky – kreslená tuší nebo digitální

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Helena

Dobrý den.
Pokud objednám digitální karikaturu, kterou bych chtěla do formátu A3 jako obraz, tak musím s Vámi zaslaným obrázkem do tiskárny nebo fotolabu kvůli vytisknutí?
Děkuji za odpověď.
S pozdravem Helena

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno :) pokud si objednáte digitální karikaturu, tak ta Vám bude odeslána na email a poté si ji můžete vytisknout sama. Když objednáte ruční kreslenou tuší, tak ta Vám přijde nakreslená poštou a není třeba nic dále tisknout. Pěkný den Lukáš :)

Simona

Dobrý den, je možné to udělat i tak, že by se to dalo použít na svatební oznámení?

Karikatury

Dobrý den, u digitální barevné karikatury je jen na Vás, v jaké velikosti a na jaký materiál vytisknete. Takže pokud si pak vložíte karikaturu jako obrazek přímo do sazby oznamení a necháte vytisknout(může vám to osadit i grafik v tiskárně) – budete mít sv.oznámení dle svéhé přání.

Tereza

Dobrý den. Chci se zeptat jak zruším objednavku karikatury?

Karikatury

Dobrý den, objednávka je přijata tím okamžikem, kdy pošlete fotografie, popis, č.voucheru a samozřejmě kontakt.
V opačném případě můžete voucher stornovat a požádat o vrácení peněz přímo slevomat.cz. Další podrobnosti info viz info@karikatury.top

Žaneta Maturová

Dobry den,

mela bych zajem o karikaturu se 3 osobami. Jaka je prosim cena? Vyse odpovidate, ze 3 osoby jsou za cenu 3 voucheru. Ale kdybych si vybrala voucher za 1 osobu + voucher za 2 osoby, tak to vyjde levneji. Dekuji za odpoved.

Maturova Zaneta

Karikatury

Dobrý den, jak píšete-nejlevnější varianta je voucher 2+1, bohužel není možné zohlednit slevu na každé další osobě (a stanovit cenu pro 3,4,5…osob) Takto nastavený ceník zvýhodní cenu vždy u sudého počtu osob.
Díky za dotaz, snad je to pochopitelně popsáno.

Jakub

Moc dekuji za odpoved takze pejsek by byl v cene jak u varianty jedna postava tak dve? Jinak lze tedy aby bxla vyobrazena cela postava a jednoduche pozadi? Moc dekuji a preji krasny a uspesny den

Karikatury

Ano, pejsek je v ceně u jakéhokoli počtu osob vč. pozadí. na základě fotografie a popisu dostanete na mail nejdříve skicu k Vašemu schválení.
Až po vyladění všech požadavků se nakreslí finální barevná karikatura.
Hezký den i Vám.

Jakub

Kolik lze nejvice osob slo by tri osoby a pes? Cena?

Karikatury

Varianta 3os. + pes má hodnotu 3 voucherů. Domácí mazlíčci jsou v v ceně .

Jakub

Je v cene prosim pekne i nejake to pozadi, libi se mi ukazky tech veselejsich barevnych typu (napr ty 50tiny) kdyz by se mi navrh nelibil da se upravit? A pripadne dodani? Dekuji pekne

Karikatury

Ano, jednoduché pozadí (pokud to nebude dav lidí) je v ceně karikatury. Dodání je uvedeno 7–10 dní,dle aktuální vytíženosti.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru