Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5denní poznávací zájezd do Rumunska: doprava a dvě noci v hotelu se snídaní

4,2 / 5 CK České kormidlo Rumunsko 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie

Dobrý den, ve fotogalerii k tomuto zájezdu máte hrad „Hunedoara“, ale v programu psán není. Je tedy na programu zájezdu či nikoliv? Děkuji za odpověď. L.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie :) zde šlo jen o ilustrační fotku přímo od CK. Hrad v programu bohužel není. Již jsme vše opravili, aby zákazníky nemátla. Moc se omlouváme, za nejasné informace. Pěkný den, Lukáš :)

Petr

Dobrý den, uskuteční poznávací zájezd do Rumunska v měsíci červenec? Děkuji. Petr

CK České kormidlo

Dobrý den,
bohužel nevíme dopředu jaká nařízení budou platná v červenci pro Rumunsko, pokud se zájezd nebude moci uskutečnit a Vy ho budete mít objednaný, tak Vás samozřejmě budeme kontaktovat a nabídneme formy náhrady. Děkuji za pochopení.

Vanda blastikova

Dobrý den, myslíte si že se uskuteční poznávací zájezd do Rumunska v měsíci Duben. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Vando, podle aktuálních informací by se měl zájezd uskutečnit :) Záleží na aktuálním vývoji situace, kterou bedlivě sledujeme. Děkujeme za pochopení. Pěkný den

Hana Vidláková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak při koupi voucherů zadám nástupní místo v Praze a pojištění? Nebo to až po koupi? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, když vybranou nabídku rozkliknete, vyberte možnost Jak uplatnit, kde najdete postup jak pokračovat v objednávce. Po zakoupení voucheru najedete na uvedenou stránku, kde si zvolíte nástupní místo. Cestovní pojištění možno dokoupit přímo v CK. Pěkný den

Jan

Dobrý den, jsou prosím ještě volná místa v termínu 6.5. až 10.5. ? měl bych zájem o 6 míst. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, pro ověření dostupnosti zájezdu prosím kontaktujte přímo CK na tel. +420 511 444 355 či e-mailu brno@ceskekormidlo.cz. Pěkný den

J. Strnad

dobrý den, prosím, dá se připlatit jednolůžkový pokoj?

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Strnade :) ano, je to možné za cenu 1600 Kč/pobyt po domluvě s cestovní kanceláří. Pěkný den Lukáš :)

Jana

Díky, ale do Rumunska jedině s Experitour!

Slevomat.cz

Dobrý den Jano, mrzí nás, že nechcete zakoupit zájezd od CK České kormidlo, avšak můžete si samozřejmě vybrat cestovní kancelář dle Vaší preference.
Hezký den, Gabča. :)

Jaroslav Pour

Je to hezké na 5 dnů,ale v podstatě strávíme 2 dny v autobuse a jak čtu,co vše navštívíme,je to honička a ježdění po památkách.Ano,poz­návací zájezd.Některé památky nejsou příliš podstatné,samoz­řejmě jak pro koho.Otázku pro vás mám,zdali nezvážit zájezd letadlem do Bukurešti.Raději si připlatím,než 20 hod sedět v autobuse.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave :) Děkujeme za Váš poznatek. Samozřejmě cesta autobusem není pro každého, stejně tak ale i cesta letadlem :) Ne každý by zvolil cestu letadlem, proto zde máme tuto nabídku. Mrzí mě, že jste se s tímto zájezdem netrefili do noty přímo Vám, snad se nám to v budoucnu povede! :) Ještě jednou děkujeme a přejeme moc pěkný den.

Jana

Dobrý den, v čem spočívá sleva, když na jejich stránkách je cena stejná? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Jano, jednalo se o chybu ze strany CK, nyní je již cena na webu CK opravena.
Hezký den, Gabča. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru