Menu v restauraci Prašád: polévka i seitan s šípkovou omáčkou a dezert
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 12. 2019.
V ceně
3chodové vegetariánské menu
- Polévka:
- Dýňový krém se zázvorem a praženými dýňovými semínky
- Hlavní jídlo:
- Pečený seitan se šípkovou omáčkou, restované grenaille s čerstvým tymiánem, pečená dýně hokaido na balsamicu, rukolový salátek
nebo - Bezlepková varianta: grilované tofu se šípkovou omáčkou, restované grenaille s čerstvým tymiánem, pečená dýně hokaido na balsamicu, rukolový salátek
- Pečený seitan se šípkovou omáčkou, restované grenaille s čerstvým tymiánem, pečená dýně hokaido na balsamicu, rukolový salátek
- Dezert:
- Dortík mascarpone s vlašskými ořechy
Omezení
Nabídku je možné využít pouze od 17:00 do 22:00.
- Rezervace: stůl a menu si zarezervujte alespoň jeden den předem na tel. 732 444 442 (nahlaste zároveň kód voucheru).
- S sebou: ano, jídlo si můžete odnést, kam vás srdce táhne (s doplatkem za krabičky).
Odnos s sebou: 10 Kč/krabička (na každý chod 1 krabička)
Storno je možné nejpozději 2 hodiny předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 12. 2019.
V ceně
3chodové vegetariánské menu
- 2× polévka:
- Dýňový krém se zázvorem a praženými dýňovými semínky
- 2× hlavní jídlo:
- Pečený seitan se šípkovou omáčkou, restované grenaille s čerstvým tymiánem, pečená dýně hokaido na balsamicu, rukolový salátek
nebo - Bezlepková varianta: grilované tofu se šípkovou omáčkou, restované grenaille s čerstvým tymiánem, pečená dýně hokaido na balsamicu, rukolový salátek
- Pečený seitan se šípkovou omáčkou, restované grenaille s čerstvým tymiánem, pečená dýně hokaido na balsamicu, rukolový salátek
- 2× dezert:
- Dortík mascarpone s vlašskými ořechy
Omezení
Nabídku je možné využít pouze od 17:00 do 22:00.
- Rezervace: stůl a menu si zarezervujte alespoň jeden den předem na tel. 732 444 442 (nahlaste zároveň kód voucheru).
- S sebou: ano, jídlo si můžete odnést, kam vás srdce táhne (s doplatkem za krabičky).
Odnos s sebou: 10 Kč/krabička (na každý chod 1 krabička)
Storno je možné nejpozději 2 hodiny předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když má někdo veget, tak je prostě v pohodě. Proto jsou vegetariáni tak spokojení lidé.
Kvalitní jídlo zkrátka dokáže divy. Zdravý životní styl se stal sice módou, ale stále je i předpokladem spokojeného života. Přesvědčí vás o tom Prašád – restaurace pro zdraví. V sympatickém vegetariánském podniku ochutnáte 3chodové menu a věřte tomu, že tady si budou pomlaskávat i milovníci masa.
Zajímá vás význam slova „prašád“? Přečtěte si o něm více
V překladu toto slovo znamená přízeň, laskavost, milost, dar bohů, posvěcený pokrm. Podle prastaré indické tradice je to sladký pokrm z mléka, rýže nebo sladká kaše, ovoce, či něco podobného. Toto jídlo se obvykle připravuje za zvuku modliteb, manter a duchovních písní, nabízí se jako oběť Bohu, a tím se zajišťuje jeho vnitřní kvalita. Poté se rozdělí mezi všechny přítomné. Cílem restaurace Prašád je, abyste se nejen nasytili, ale aby jídlo bylo pro vás něco jako prašád: zásobou pozitivní energie a příjemných pocitů. Po takovém jídle budete prostoupeni satvickou kvalitou – čili v pohodě. |
Zdravé jídlo plné živin a lásky
Vaří tady s láskou a respektem nejen ke zvířatům, ale i k lidskému tělu, pro které by jídlo nemělo být zátěží, ale naopak zdrojem energie. Pochoutky v Prašádu proto neobsahují maso, ryby ani vajíčka a každý den nabízí rovněž veganská a bezlepková jídla. A navíc používají ekologické obaly.
Vedle vlastností surovin jsou stejně důležité postupy, jakými zde potraviny zpracovávají: díky vaření a dušení v páře si hotový pokrmy zachovají maximum živin a minerálů.