Termín
Platnost do 29. 2. 2020.
V ceně
- 2× přípitek vínem Rothschild z rodinných vinic ve Francii (à 0,1 l)
- 2× amuse bouche
- 2× předkrm (à 80 g) nebo polévka podle výběru:
- Bažantí consommé, boudin z praváků, chlebové noky
- Kaštanový krém s proseccem, jablka, estragon
- Lisované foie gras, konfitovaná vepřová líčka, řepa, ostružiny, zázvor
- Gratinovaná tvarůžková pomazánka s pivem, cibulové chutney, hořčice
- Tatarák z hovězího srdce, wasabi křen, sušený žloutek, pečená paprika
- Uzený úhoř, marinované houby, podmáslí, pórek, lanýžový med
- 4× hlavní chod (à 80 g masa v syrovém stavu) podle výběru:
- 36 hodin pečený vepřový bok, trhané rameno, špalda, marinovaná cibule, omáčka z piva
- Kachní prso a stehno pečené na medu, cassoulet z uzených fazolí, lískáče, brambory
- Koroptev, černý kořen, hřib hnědý, houbový karamel, borůvky, lanýžová omáčka
- Jehněčí kýta, sečuánský pepř, brambory vendangeurs, špenát, pecorino romano
- Krkovice z divočáka na smetaně, šípky, citron
- Hovězí pupek, smažené vemínko, amarantová kaše, káva, petržel, dýně
- Daňčí rump steak, fialky, mangold, topinambur, granátové jablko
- Ryba dne, kukuřičný chowder, konfitované brambory, karotka, uzená slanina
- 2× dezert podle výběru:
- Petrželový koláč, hruškový krém, lískáče, zmrzlina z tmavého chleba
- Pohanková buchta, textury jablek, jablečný cider
- 6 textur čokolády, sorbet z blond čokolády, sušené ovoce
- Panna cotta z motýlího hrášku, levandulová pěna, sorbet z citronové trávy
- Rezervace: Nutná předem na tel. 720 073 448 nebo na e‑mailu rezervace@malekrestaurant.cz
- Při rezervaci uveďte kód voucheru.
- Víkendové termíny mohou být obsazeny.
- Tip: Kvůli vytíženosti restaurace jsou nejvhodnějšími dny pro návštěvu středa až pátek.
- Důležité: Menu se může měnit podle aktuální dostupnosti surovin.
- Za příplatek je možné zajistit hlídání dětí během vaší hostiny. Rezervace je nutná předem, a to na tel. 774 430 000.
- Děti mohou také využít dětské zábavní centrum Pohádkové lázně.
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co říkají hosté Restaurantu Albert Málek? „Tak sem rozhodně musíme ještě jednou!“
Zamilujte si i vy kulinářské umění šéfkuchaře Tomáše Kapouna – kouzlí v Restaurantu Albert Málek****, která je součástí Rožnovského pivovaru. Kromě stovek a tisíců hvězdiček od spokojených hostů nedávno přibyly ještě 3 hvězdy od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a to je pochvala, která se cení. Tomáš Kapoun navíc získal 2. místo v soutěži Zlatý kuchař 2018 v kategorii Objev roku.
Tomáš Kapoun strávil většinu své praxe v Anglii. 2 roky vařil ve Vineyard at Stockcross u gurua michelinských kuchařů Daniela Galmische, který 21 let po sobě obhajuje michelinskou hvězdu. Zkušenosti si rozšiřoval kratšími stážemi např. v Le Manoir Aux Quat´Seisons, který se pyšní 3 michelinskými hvězdami. Následovalo 6 let praxe v Bowood, který patří členům královské rodiny, pro které zde i vařil. |
Oba si vychutnáte bohaté 4chodové degustační menu, které si sami poskládáte z nabídky. Jako předkrm vyzkoušíte foie gras, kaštanový krém nebo uzeného úhoře a jako hlavní chod se podává třeba koroptev, daňčí steak, divočák nebo ryba. A samozřejmě nechybí ani přípitek či dezert.
Nechte se pozvat do nově zrestaurovaných pivovarských sklepení z roku 1712 a vyzkoušejte mistrovství zdejších kuchařů. Díky nejnovějším technologiím, pečlivě vybíraným surovinám lokálního původu a stylovému prostředí to bude zážitek, na který se jen tak nezapomíná.
„Skvělé jídlo, krásné prostředí, profesionální obsluha! Takto by to mělo fungovat v každé restauraci!“ – Veronika, 10/2019
Tip: Podívejte se na pořad Ano, šéfe!, ve kterém restaurace získala cennou trofej.