Termín
Platnost do 15. 3. 2020.
V ceně
Luxusní degustační menu o 11 chodech pro 2 osoby:
- 2× amuse bouche dne (à 15–20 g)
- 2× hovězí carpaccio se sušenými rajčátky, rukolovým pestem, grana padano sýrem a zauzeným olivovým olejem (à 45 g)
- 2× salmon tartare se sušenými kapary, nakládanou cibulkou, chilli gelem a krutonkem (à 55 g)
- 2× rillette z konfitované kachny s krémovou kukuřicí, kapustou a hříbkovým demi-glace (à 55 g)
- 2× uzené slávky s krémovou omáčkou z bílého vína a domácím chlebem (à 65 g)
- 2× sous-vide rump steak s domácími hranolky, konfitovanými v kachním sádle, servírovaný s demi-glace s červeným vínem (à 60 g)
- 2× tygří krevetka s chilli a česnekem v máslové emulzi s bílým vínem, servírovaná s rýžovým krekrem (à 55 g)
- 2× sous-vide vepřová panenka se zauzeným bramborovým purée, sušenými rajčátky a pistáciemi a demi-glace (à 65 g)
- 2× trio sýrů (raclette, gruyére, šlehaný kozí sýr) s ovocným chutney, oříšky a krutonky (à 75 g)
- 2× čokoládový fondant se sušenkovou zmrzlinou, sušenkami a vanilkovým créme anglaise (à 120 g)
- 2× petit four dne (à 15–20 g)
Omezení
Ve dnech 17. 11., 24. 12., 25. 12., 26. 12. a 1. 1. se může otevírací doba lišit.
Lze využít od úterý do pátku, v 17:00 nebo v 19:30.
- Rezervace: svůj stůl si zamluvte min. 48 hodin předem na tel. 604 456 654. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Lze využít od úterý do pátku, v 17:00 nebo v 19:30.
Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 15. 3. 2020.
V ceně
Luxusní degustační menu o 11 chodech pro 2 osoby s vinným párováním:
- 2× amuse bouche dne (à 15–20 g)
- 2× hovězí carpaccio se sušenými rajčátky, rukolovým pestem, grana padano sýrem a zauzeným olivovým olejem (à 45 g)
- 2× salmon tartare se sušenými kapary, nakládanou cibulkou, chilli gelem a krutonkem (à 55 g)
- 2× rillette z konfitované kachny s krémovou kukuřicí, kapustou a hříbkovým demi-glace (à 55 g)
- 2× uzené slávky s krémovou omáčkou z bílého vína a domácím chlebem (à 65 g)
- 2× sous-vide rump steak s domácími hranolky, konfitovanými v kachním sádle, servírovaný s demi-glace s červeným vínem (à 60 g)
- 2× tygří krevetka s chilli a česnekem v máslové emulzi s bílým vínem, servírovaná s rýžovým krekrem (à 55 g)
- 2× sous-vide vepřová panenka se zauzeným bramborovým purée, sušenými rajčátky a pistáciemi a demi-glace (à 65 g)
- 2× trio sýrů (raclette, gruyére, šlehaný kozí sýr) s ovocným chutney, oříšky a krutonky (à 75 g)
- 2× čokoládový fondant se sušenkovou zmrzlinou, sušenkami a vanilkovým créme anglaise (à 120 g)
- 2× petit four dne (à 15–20 g)
Nápoje k jednotlivým chodům:
- 2× Martini Bianco
- 2× Merlot, Fleur de d’Artagnan Rosé, FRA
- 2× Chardonnay, Cuvée Disseney, FRA
- 2× Cinsault, Rosé de la Chavaliére, FRA
- 2× Colombard, Fleur de d’Artagnan Rosé, FRA
- 2× Pinot Noir, Cuvée Disseney, FRA
- 2× Grolleau, Rosé d’Anjou AOP, FRA
- 2× Merlot, Fleur de d’Artagnan Rosé, FRA
- 2× Royal Oporto Rosé
- 2× Espresso
- 2× Papidoux Calvados VSOP
Omezení
Ve dnech 17. 11., 24. 12., 25. 12., 26. 12. a 1. 1. se může otevírací doba lišit.
Lze využít od úterý do pátku, v 17:00 nebo v 19:30.
- Rezervace: svůj stůl si zamluvte min. 48 hodin předem na tel. 604 456 654. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Lze využít od úterý do pátku, v 17:00 nebo v 19:30.
Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když se hostů Simona Guesta zeptáte, jak jim chutnalo, odpoví vám většina z nich pouze širokým úsměvem.
Připravte se na pestrý kulinářský zážitek, který vás čeká v Guest Restaurant Français. Šéfkuchař Simon Guest má mimo jiné praxi z restaurace se 2 michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v umění. O tom, že má hostům skutečně co nabídnout, svědčí to, že pro vás sestavil menu o 11 chodech.
V nabídce je i varianta s vinným párováním, kdy každý jednotlivý chod doprovodí sklenka vína nebo digestivu. Ochutnáte například martini, francouzská vína, portské a calvados, k dezertu pak dostanete espresso.
Dobré vědět: Menu se podává v 17:00 nebo v 19:30, od úterý do pátku. Přijít můžete až do konce března 2020. Co takhle věnovat kulinářský zážitek svým blízkým jako dárek?
„Výborné jídlo, příjemná obsluha, nádherné prostředí s výhledem na Lysou horu.“ (Luci, 02/2019)
Těšte se na vybrané francouzské lahůdky připravené podle tradičních receptur i moderních trendů. Ochutnáte salmon tartare, uzené slávky s krémovou omáčkou z bílého vína, chybět nebude rump steak s domácími hranolky, vepřová panenka se zauzeným bramborovým purée nebo sladká tečka v podobě čokoládového fondantu.
