4chodové husí menu pro 2 osoby: terinka, vývar, pečené stehno a dezert
Přehled nabídky
Předpověď na listopad? Husa, husa, sem tam crème brûlée.
Pojďte si vychutnat listopadové menu restaurace Bonjour – Culinary Club ČR, které se nese ve znamení husích specialit. Tři ryze husí chody, které doplní sladký dezert, pro vás ze surovin od lokálních pěstitelů a chovatelů připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč – máte se tedy opět na co těšit.
Dobré vědět: Husí slavnosti budou restaurací hýbat od 8. do 24. 11., termín si rezervujte na dny středa až sobota, vždy na 17 či 20 hodin, v sobotu příp. i na 12 hodin.
O tom, že se chystá znamenitá hostina, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.