
Termín
Platnost do 24. 11. 2019.
V ceně
- 2× husí terinka balená ve slanině, cibulové chutney, rybízové coulis (70 g)
- 2× husí vývar s játry, zeleninou a cornison (1 dcl)
- 2× husí stehno pečené po staročesku (400 g), kysané a červené zelí, houskový a bramborový knedlík
- 2× crème brûlée (70 g)
Husí slavnosti budou probíhat od 8. do 24. 11. 2019.
- Rezervace: Alespoň 48 hod. předem přes slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1552184
- Voucher je možné využít od středy do pátku vždy v 17:00 a 20:00, případně v sobotu ve 12:00, 17:00 a 20:00.
- Přijďte alespoň 20 minut předem.
- Jídlo s sebou: Vychutnejte si celkový zážitek přímo v restauraci. Odnos s sebou není možný.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Předpověď na listopad? Husa, husa, sem tam crème brûlée.
Pojďte si vychutnat listopadové menu restaurace Bonjour – Culinary Club ČR, které se nese ve znamení husích specialit. Tři ryze husí chody, které doplní sladký dezert, pro vás ze surovin od lokálních pěstitelů a chovatelů připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč – máte se tedy opět na co těšit.
Dobré vědět: Husí slavnosti budou restaurací hýbat od 8. do 24. 11., termín si rezervujte na dny středa až sobota, vždy na 17 či 20 hodin, v sobotu příp. i na 12 hodin.
O tom, že se chystá znamenitá hostina, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.