Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

4chodové husí menu pro 2 osoby: terinka, vývar, pečené stehno a dezert

4,0/5 Bonjour - Culinary Club ČR z.s. Brno - střed (mapa) 23 zákazníků 22 zbývá

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s.

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Maximální spokojenost. Pan šéfkuchař je pozorný, všechno ukáže a na dotaz vysvětlí. Rád se sem…

Kristyna
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha
Restaurace v 1. patře IBC centra
Varianty (1)

Termín

Platnost do 24. 11. 2019.

V ceně

  • 2× husí terinka balená ve slanině, cibulové chutney, rybízové coulis (70 g)
  • 2× husí vývar s játry, zeleninou a cornison (1 dcl)
  • 2× husí stehno pečené po staročesku (400 g), kysané a červené zelí, houskový a bramborový knedlík
  • 2× crème brûlée (70 g)

Husí slavnosti budou probíhat od 8. do 24. 11. 2019.

  • Rezervace: Alespoň 48 hod. předem přes slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1552184
    • Voucher je možné využít od středy do pátku vždy v 17:00 a 20:00, případně v sobotu ve 12:00, 17:00 a 20:00.
  • Přijďte alespoň 20 minut předem.
  • Jídlo s sebou: Vychutnejte si celkový zážitek přímo v restauraci. Odnos s sebou není možný. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 7 9

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

899 Kč
899 Kč
Ukončeno
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha
Restaurace v 1. patře IBC centra

Předpověď na listopad? Husa, husa, sem tam crème brûlée.

Pojďte si vychutnat listopadové menu restaurace Bonjour – Culinary Club ČR, které se nese ve znamení husích specialit. Tři ryze husí chody, které doplní sladký dezert, pro vás ze surovin od lokálních pěstitelů a chovatelů připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč – máte se tedy opět na co těšit.

Dobré vědět: Husí slavnosti budou restaurací hýbat od 8. do 24. 11., termín si rezervujte na dny středa až sobota, vždy na 17 či 20 hodin, v sobotu příp. i na 12 hodin.

O tom, že se chystá znamenitá hostina, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.