Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4chodové husí menu pro 2 osoby: terinka, vývar, pečené stehno a dezert

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • 2× husí terinka balená ve slanině, cibulové chutney, rybízové coulis (70 g)
  • 2× husí vývar s játry, zeleninou a cornison (1 dcl)
  • 2× husí stehno pečené po staročesku (400 g), kysané a červené zelí, houskový a bramborový knedlík
  • 2× crème brûlée (70 g)

Husí slavnosti budou probíhat od 8. do 24. 11. 2019.

  • Rezervace: Alespoň 48 hod. předem přes slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1552184
    • Voucher je možné využít od středy do pátku vždy v 17:00 a 20:00, případně v sobotu ve 12:00, 17:00 a 20:00.
  • Přijďte alespoň 20 minut předem.
  • Jídlo s sebou: Vychutnejte si celkový zážitek přímo v restauraci. Odnos s sebou není možný. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 7 9

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

899 Kč
899 Kč
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha
Restaurace v 1. patře IBC centra

Předpověď na listopad? Husa, husa, sem tam crème brûlée.

Pojďte si vychutnat listopadové menu restaurace Bonjour – Culinary Club ČR, které se nese ve znamení husích specialit. Tři ryze husí chody, které doplní sladký dezert, pro vás ze surovin od lokálních pěstitelů a chovatelů připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč – máte se tedy opět na co těšit.

Dobré vědět: Husí slavnosti budou restaurací hýbat od 8. do 24. 11., termín si rezervujte na dny středa až sobota, vždy na 17 či 20 hodin, v sobotu příp. i na 12 hodin.

O tom, že se chystá znamenitá hostina, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita