Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Koncert pro Paměť národa #nezapomenme: Langerová, Klus, Poláková, Hudba Praha aj.

4,8 / 5 Post Bellum, z. ú. Praha - Karlín  (mapa) 38 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tomáš Holek

Proč tam není Jarek Nohavica ? Na pódiu kromě zpěváků a kapel vystoupí Magda Vašáryová, Mikuláš Minář – děkuji nechci. Poslouchat plkání blbů a ještě za to platit ???

Post Bellum, o.p.s.

Dobrý den, jako organizátoři si ponecháváme právo vybrat umělce podle svého uvážení. Pana Nohavicu jsme neoslovili – byť na zmíněném koncertu pro všechny slušný lidi v roce 1989 vystupoval. Důvodů je více. Neoslovili jsme ho, protože spolupracoval s komunistickou Státní bezpečností a nezdá se, že by se za to styděl či se omluvil se publiku, kterému překládá písně o lásce k pravdě. Jeho vystoupení na Koncertu pro Paměť národa by bylo nevhodné i kvůli tomu, že bez skrupulí, varován mnohými, přijal ocenění od ruského diktátora Putina, který prokazatelně nechává pronásledovat stovky nevinných lidí, vraždit nepohodlné novináře, vězní a vysokými pokutami ruinuje mladé lidi, kteří s transparenty „Za vaši a naši svobodu“ stáli na moskevském náměstí na výročí okupace 1968, pronásleduje historiky, kteří se zmíní o paktu Ribbentrop-Molotov mezi SSSR a nacistickým Německem. Je prostě nestydatost převzít od Vladimira Vladimiroviče Putina ocenění. Proti jeho praktikám se ve slušné společnosti protestuje a pomáhá pronásledovaným. Jarek Nohavica by byl na Koncertě pro Paměť národa bez nejmenších pochybností vypískán. Zdraví Jana Hanslíková, Post Bellum

Markéta

Nejdříve byly v nabídce vstupenky pouze k stání, ty jsme si zakoupili, lze je nějak vyměnit za vstupenky k sezení ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto,
vstupenky na stání bohužel za sezení vyměnit nejdou. Jediná možnost je, abyste se zkusila nějak individuálně domluvit přímo s poskytovatelem na e-mailu olga.plchova@postbellum.cz.
Hezký den, Gabča. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru