Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zábava pro celou rodinu: Čtyři venkovní zážitkové hry dle výběru, zápisník a e‑book plný tipů

4,8 / 5 Luboš Pavel Praha - Vinohrady  (mapa) 110 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavla Kučerová

Dobrý den, můžete mi poradit, které hry by byly pro děti 11 a výše?
Předem děkuji, Pavla Kučerová

Luboš Pavel

Dobrý den paní Kučerová, šifry a úkoly jsou poměrně jednoduché a nemají za úkol účastníky potrápit, ale jde o to vyluštit směr postupu, v tomto smyslu jsou všechny hry stejně náročné a zvládají je i mladší děti. Příběhy o Keltech, indiánech, Atlantidě jsou určitě zajímavé pro všechny věkové skupiny, i starší děti a i dospělý doprovod, takže spíše vybírejte podle námětu nebo místa, kde se hra odehrává.

Karolína Davidová

Dobrý den, jsou aspoň některé trasy vhodné pro kočárky? A pokud ano, které to jsou? Děkuji za odpověď

Luboš Pavel

Dobrý den paní Davidová, pro kočárek jsou vhodné dvě trasy: Hledání ztracené Atlantidy a Rytíři krále Artuše.

Jana Kaderová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda udržujete hry v provozu celoročně? Rádi bychom vyrazili na povánoční výlet zpestřený právě bojovkou od Vás.
Díky za odpověď.

Luboš Pavel

Dobrý den paní Kaderová, ano, hry udržuji celoročně. Hráči ale ať uváží, zda je vhodné počasí. Když bude sníh, schránky se budou velmi špatně hledat. Každopádně, jakmile máte jednou plán hry, můžete si zahrát opakovaně, i kdyby to poprvé náhodou nevyšlo.

Lukášová Ivana

Dobrý den,
je omezen počet osob, není nutná registrace na tabletu? Vše můžeme mít v papírové podobě a začátek a konec záleží pouze na nás? Po projití trasy se nemusíme nikde registrovat?
Děkuji Lukášová

Luboš Pavel

Dobrý den paní Lukášová, stopovací hry se vyznačují tím, že na trasu můžete vyrazit kdykoliv, trasa je pravidelně kontrolována, není potřeba registrace a není omezen počet osob. Nicméně, vše je vymyšleno pro výpravu jedné rodiny s dětmi, při větším počtu si děti hru tak neužijí, protože se všechny nedostanou k luštění, čtení zpráv a stopování cesty. Plán hry si můžete buď vytisknout, nebo ho mít v telefonu či tabletu. Zasílám v PDF.

Gabriela Hamplova

Dobry den, pro jak stare deti jsou hry vhodne? Jak jsou trasy cca dlouhe? Dekuji za odpoved,
 GH

Luboš Pavel

Dobrý den, trasy jsou různě dlouhé a různě náročné, podrobnosti v popisu hry na našich stránkách. Orientačně výprava trvá dvě a půl až tři a půl hodiny. Hry prošly už rodiny i s čtyřletými dětmi, šifry a úkoly jsou jednoduché, ale jsou spíše tak od šesti let.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru