Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Fitness s osobní trenérkou včetně vstupů a výživového poradenství

4,5 / 5 Pavlína Alexová - osobní trenérka fitness Praha - Chodov  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jakub

Hodiny jsou pouze soukrome, tj bude se trenerka venovat jen me?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube :) Ano, trenérka se bude individuálně věnovat pouze Vám :) Pěkný den

Pavlína Alexová - osobní trenérka fitness

Soukromé hodiny se mnou vypadají tak, že se věnuji pouze klientovi. U tréninků netelefonuji, nepovídám si s jinými cvičenci, nejím ani nikam neodcházím a nenechávám klienta cvičit samotného. Na dohodnutou lekci chodím včas a to samé vyžaduji i od svých svěřenců:-)

Jakub

V cene jsou i vstupy, je treba se koupi voucheru k necemu zavazat? Jsem prilezitostny navstevnik fitnes, trpim bolestmi v bedrech a potrebuji zpevnovat bricho je pro me vhodne?

Pavlína Alexová - osobní trenérka fitness

V ceně voucheru jsou i vstupy. Vše bez závazku. Zavazujete se jen sám sobě, že budete poctivě a pravidelně cvičit, aby Vás bedra nebolela:-) Cvičení je pro Vás velmi vhodné.

Dana Šafránková

Dobrý den,prosím do 22.12 je nutno docvičit zakoupené hodiny či vyměnit voucher a poté se domluvit?Jsem po drobné operaci a cvičit bych chtěla později.Mám zájem o 5 tréninků.

Pavlína Alexová - osobní trenérka fitness

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Voucher je potřeba vyčerpat do 22.12.2019. Přeji brzké zotavení. S tréninky a správným stravováním Vám ráda pomohu kdykoliv i po vypršení nabídky na Slevomatu. Hezký den.

Mirka Surová

Dobrý den, chodím pravidelně sama cvičit do SB Centra, ale ráda bych využila služeb trenéra. Narazila jsem na Váš inzerát a chtela bych se zeptat, zda by bylo nezbytné tréningy plánovat pouze v časovém rozmezí 8–14? V této době jsem v práci a do posilovny se dostanu nejdříve v 17h. Děkuji za odpověď. S pozdravem, Mirka Surová

Pavlína Alexová - osobní trenérka fitness

Dobrý den Mirko, akce na Slevomatu je pouze pro časy od 8– 14 h. Pokud byste se chtěla posunout dál a zlepšit formu ve večerních hodinách, kontaktujte mě na tel. 606612286 a domluvíme si schůzku, kde Vám mohu poradit s Vaším zaměrem. Budu se těšit na viděnou:-)

Tereza Drtinová

Dobrý den, je možné si na osobu koupit i více poukazů?

Pavlína Alexová - osobní trenérka fitness

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Na osobu lze zakoupit pouze 1 poukaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru