


Balíčky masových delikates z českého statku: vepřovka, utopenci i škvarkovka
Přehled nabídky




























Víte, kdo je rychlejší než keňští běžci? Sliny. Jakmile totiž uvidí výtečné masíčko z Pochvalova, začnou se sbíhat rychleji než olympionici.
Mlsáte rádi, ale spíš slané než sladké pochutiny? Pak vám balíček masových delikates z rodinného statku Pochvalov udělá obří radost. Rodina Šprincových dělá ze svých vlastních prasat pochoutky, na kterých si opravdu pošmáknete.
„Kvalitní tradiční české výrobky. Všechny vynikající. Používám i jako dárky v rodině. Vždy velká spokojenost. Děkuji :)“ (Milada, 08/2019)
Nikde žádné umělé látky nebo chemie, jen skvělá chuť masa. Třeba taková vepřovka ho má 92 %! A protože statkáři používají vlastní vepřové, splňují podmínky Ministerstva zemědělství ČR a mohou své výrobky označit logem Česká potravina.
Na výběr máte 2 balíčky sestavené z těchto pochutin:
- Uzenka – Uzené maso nakrájené na kousky a připravené jako vepřovka je opravdovou delikatesou vhodnou ke zdobení jednohubek nebo chlebíčků. Můžete si z něj udělat rychlou večeři smícháním s těstovinami na cibulce nebo jej přidat do bramboráků. Udí se bez nadvýroby, tudíž je uzené maso bez syrovátek, ořechů, kůžových emulzí a polyfosfátů.
- Utopenci – Klasická domácí pochoutka ze špekáčků, ve kterých je jen maso a žádná mouka či separáty. Cibule, octová voda, nové koření, pepř, bobkový list, kapie a kousek feferonky zajišťují utopencům vyváženou chuť a vůni.
- Škvarečka – Nesolená škvarková pomazánka jen ze škvarků. Skvělá na škvarkové placky nebo jako základ na škvarkovou pomazánku s cibulkou, vařeným vajíčkem, kyselou okurkou, solí a trochou pepře.
- Paštička – Pečené maso, vařené maso a 30 % jatýrek. Osm druhů koření, které si na statku míchají sami. Paštička je sklenička plná masa bez mouky, kůží či separátů.
- Mandlička – Varianta velmi oblíbené paštičky, tentokrát s velkým obsahem mandlí nasekaných na kousky.
- Vepřovka De Luxe – Vepřovku De Luxe si zamiluje každý, kdo má rád libové masíčko. Kromě klasické konzumace s chlebem je využití vepřovky nekonečné (např. rizoto, knedlo zelo vepřo). Hlavní předností vepřovky je, že je to již hotové maso, proto můžete vaření urychlit.
- Vepřovka s bůčkem – Tradiční vepřovka obohacená bůčkem. Skvělá do segedínu nebo špaget.
- Čabajková – Ideální k okamžité konzumaci, avšak především k přípravě pohoštění, jednohubek či na topinky nebo tousty. Játra nejsou v Čabajkové vůbec. Tato pomazánka vznikla na podnět zákazníků, kteří nemají játra rádi.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Rodinný statek Pochvalov, Pochvalov 42, 270 55