Menu od kuchaře s praxí z michelinských restaurací: 6 degustačních chodů a lahev vína
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 11. 2019.
V ceně
- 6chodové degustační menu s masem:
- 1× makrela, kopr, okurka
- 1× hovězí tartar, houby, cibule
- 1× kroupy, foie gras, houby
- 1× pečené zelí, miso, cibule
- 1× 5. chod podle výběru:
- Kachna, řepa, čekanka
nebo - Ryba dne, hrášek, cuketa
- Kachna, řepa, čekanka
- 1× čokoládový cremeux
- 1× láhev červeného nebo bílého vína
nebo
- 6chodové vegetariánské degustační menu:
- 1× avokádo, kopr, okurka
- 1× rajčata, bazalka, cibule
- 1× kroupy, houby
- 1× pečené zelí, miso, cibule
- 1× celer, lískové ořechy, bylinky
- 1× čokoládový cremeux
- 1× láhev červeného nebo bílého vína
Omezení
Voucher není možné využít ve dnech úterý–pátek v čase 14:30–16:00.
- Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 24 hod. předem na tel. 723 441 644 nebo pomocí rezervačního formuláře – zároveň uveďte kód voucheru (v rezervačním formuláři do pole „Přidat zprávu“).
- Jídlo s sebou: kdepak, posezení v této restauraci je zážitek, o který určitě nechcete přijít. Odnos s sebou není možný.
Rezervaci je možné změnit alespoň 48 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2019.
V ceně
- 6chodové degustační menu s masem:
- 2× makrela, kopr, okurka
- 2× hovězí tartar, houby, cibule
- 2× kroupy, foie gras, houby
- 2× pečené zelí, miso, cibule
- 2× 5. chod podle výběru:
- Kachna, řepa, čekanka
nebo - Ryba dne, hrášek, cuketa
- Kachna, řepa, čekanka
- 2× čokoládový cremeux
- 1× láhev červeného nebo bílého vína
nebo
- 6chodové vegetariánské degustační menu:
- 2× avokádo, kopr, okurka
- 2× rajčata, bazalka, cibule
- 2× kroupy, houby
- 2× pečené zelí, miso, cibule
- 2× celer, lískové ořechy, bylinky
- 2× čokoládový cremeux
- 1× láhev červeného nebo bílého vína
Omezení
Voucher není možné využít ve dnech úterý–pátek v čase 14:30–16:00.
- Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 24 hod. předem na tel. 723 441 644 nebo pomocí rezervačního formuláře – zároveň uveďte kód voucheru (v rezervačním formuláři do pole „Přidat zprávu“).
- Jídlo s sebou: kdepak, posezení v této restauraci je zážitek, o který určitě nechcete přijít. Odnos s sebou není možný.
Rezervaci je možné změnit alespoň 48 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Gurmánův zeměpis: Hlavní město republiky? Praha. Hlavní místo degustace? Liberecká Praha.
V liberecké restauraci Praha, kterou najdete v historické budově v centru Starého města, je totiž každý chod skvostný. Aby také ne! Menu sestavil šéfkuchař a zároveň majitel restaurace Adam Zikmund, který neustále zdokonaluje své dovednosti na stážích po celém světě a to včetně praxí v restauracích oceněných michelinskými hvězdami.
Dosud např. ve švédském Favikenu, holandském Oud Sluis, newyorské Ateře, belgickém Carcassu, německém Pauly Saal ad. Profesní vliv na něj měly též pobyty v Japonsku, za důležitou v tomto ohledu považuje stáž v belgické restauraci The Jane. |
Dobré vědět: V restauraci vaří jen z čerstvých a sezónních surovin, menu se tak může měnit.
Vy si tu vychutnáte 6 skvělých chodů – bude jen na vás, zda zvolíte masovou, nebo vegetariánskou variantu. Těšit se ale můžete na obě. Vaří tu totiž pouze z čerstvých a sezónních surovin od lokálních dodavatelů. A co se bude podávat? Např. hovězí tartar s houbami a cibulí, kachna s řepou a čekankou nebo celer, lískové ořechy a bylinky. V obou případech menu dostanete jako dezert čokoládový cremeux a k jídlu si budete vychutnávat lahev červeného nebo bílého vína.