Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Menu od kuchaře s praxí z michelinských restaurací: 6 degustačních chodů a lahev vína

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (2)
  • 6chodové degustační menu s masem:
    • 1× makrela, kopr, okurka
    • 1× hovězí tartar, houby, cibule
    • 1× kroupy, foie gras, houby
    • 1× pečené zelí, miso, cibule
    • 1× 5. chod podle výběru:
      • Kachna, řepa, čekanka
        nebo
      • Ryba dne, hrášek, cuketa
    • 1× čokoládový cremeux
    • 1× láhev červeného nebo bílého vína
      nebo
  • 6chodové vegetariánské degustační menu:
    • 1× avokádo, kopr, okurka
    • 1× rajčata, bazalka, cibule
    • 1× kroupy, houby
    • 1× pečené zelí, miso, cibule
    • 1× celer, lískové ořechy, bylinky
    • 1× čokoládový cremeux
    • 1× láhev červeného nebo bílého vína 

Omezení

Voucher není možné využít ve dnech úterý–pátek v čase 14:30–16:00. 

  • Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 24 hod. předem na tel. 723 441 644 nebo pomocí rezervačního formuláře – zároveň uveďte kód voucheru (v rezervačním formuláři do pole „Přidat zprávu“).
  • Jídlo s sebou: kdepak, posezení v této restauraci je zážitek, o který určitě nechcete přijít. Odnos s sebou není možný. 

Rezervaci je možné změnit alespoň 48 hod. předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 2 3 4 7 8 9 10 12 14

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

879 Kč −20 % 699 Kč
879 Kč −20 % 699 Kč
1 548 Kč −16 % 1 299 Kč
1 548 Kč −16 % 1 299 Kč
V centru Liberce
Možnost masového i vegetariánského menu
Sezónní suroviny od lokálních dodavatelů

Gurmánův zeměpis: Hlavní město republiky? Praha. Hlavní místo degustace? Liberecká Praha.

V liberecké restauraci Praha, kterou najdete v historické budově v centru Starého města, je totiž každý chod skvostný. Aby také ne! Menu sestavil šéfkuchař a zároveň majitel restaurace Adam Zikmund, který neustále zdokonaluje své dovednosti na stážích po celém světě a to včetně praxí v restauracích oceněných michelinskými hvězdami.

Dobré vědět: V restauraci vaří jen z čerstvých a sezónních surovin, menu se tak může měnit.

Vy si tu vychutnáte 6 skvělých chodů – bude jen na vás, zda zvolíte masovou, nebo vegetariánskou variantu. Těšit se ale můžete na obě. Vaří tu totiž pouze z čerstvých a sezónních surovin od lokálních dodavatelů. A co se bude podávat? Např. hovězí tartar s houbami a cibulí, kachna s řepou a čekankou nebo celer, lískové ořechy a bylinky. V obou případech menu dostanete jako dezert čokoládový cremeux a k jídlu si budete vychutnávat lahev červeného nebo bílého vína.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru