Výborná hostina pro 4 osoby: husa plněná jablky, lahev vína i koláč
Přehled nabídky
Svatomartinské menu? Jasan!
Listopadová sněhová nadílka je věc nejistá, zato vypečená husička a další svatomartinské pochoutky jsou každoročně sázkou na jistotu. V Restauraci Pod Jasanem pro vás nachystají tradiční menu, na které jen tak nezapomenete. Ke stolu usednete ve čtyřech, protože husička plněná jablky – zlatý hřeb hostiny – má více než čtyři a půl kila.
Pochutnáte si tu i na dvoubarevném zelí a knedlících. Připijete si společně sklenkou vína a až vám trošku slehne, pustíte se do sladké tečky. Rodinné prostředí, pohostinnost a domácí kuchyně podle generacemi prověřených receptů, to jsou ingredience, které z restaurace dělají místo, kam se s chutí vrátíte. Přijít sem navíc můžete až do 15. prosince – otevřeno tu mají každý den od 10:00 (v neděli od 11:00).
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.