Jídlo od vítěze soutěže MasterChef: burger s hovězím chuck-roll a domácí hranolky
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 10. 11. 2019.
V ceně
- 1× Palma burger: domácí máslová bulka, vyzrálé mleté hovězí chuck-roll (150 g), hořčicová majonéza, čerstvý salát, rajčata, papričky jalapeños, vídeňská cibulka, cibulové kroužky, nakládaná okurka
- 1× domácí hranolky (200 g)
- 1× chipotle majonéza
Rezervace: zavolejte alespoň 24 hod. předem (pokud chcete přijít v pátek a sobotu, volejte raději dříve, velmi často bývá na tyto dny plno) na tel. +420 775 058 264 – zároveň nahlaste kód voucheru.
Rezervaci je možné zrušit v den zamluveného termínu nejpozději do 12:00, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 10. 11. 2019.
V ceně
- 2× Palma burger: domácí máslová bulka, vyzrálé mleté hovězí chuck-roll (à 150 g), hořčicová majonéza, čerstvý salát, rajčata, papričky jalapeños, vídeňská cibulka, cibulové kroužky, nakládaná okurka
- 2× domácí hranolky (à 200 g)
- 2× chipotle majonéza
Rezervace: zavolejte alespoň 24 hod. předem (pokud chcete přijít v pátek a sobotu, volejte raději dříve, velmi často bývá na tyto dny plno) na tel. +420 775 058 264 – zároveň nahlaste kód voucheru.
Rezervaci je možné zrušit v den zamluveného termínu nejpozději do 12:00, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Odposlechnuto: „Palma burger?“ „Palme tam!“
Mistrné jídlo od mistrného kuchaře – to platí pro příjemnou restauraci Na Palmovce. V kuchyni tu totiž velí vítěz soutěže MasterChef Jiří Halamka. Je tedy jasné, že se tu bude podávat burger menu vypiplané do posledního detailu. Připravte své chuťové buňky na vyzrálé mleté hovězí připravené metodou sous-vide, které je spolu s dalšími dobrotami napěchované do domácí máslové bulky. Přičtěte k tomu domácí hranolky a chipotle majonézu, a je tak hned jasné, že si královsky pošmáknete!
Příjemná restaurace je rozdělená do tří pater: v přízemí si můžete vyzkoušet sami čepovat pivo v boxu, do kterého se vejde až 13 osob, a kde je i samostatná TV pro sledování sportovních přenosů. V prvním patře se nachází útulná kavárna. V posledním poschodí je pak pivnice ve stylu Kozlovny.
Ke skvělému jídlu si dejte i skvělé pití. Stačí mrknout do nápojového lístku a určitě si vyberete: na čepu je Kozel, Pilsner Urquell i speciály, dát si můžete ale třeba i točenou Kofolu. A kdy přijet usednout pod palmu? Jakýkoli den od 11:00 (o víkendu od 12:00) do půlnoci. Cesta navíc bude jednoduchá – restaurace je doslova pár kroků od zastávky Adalbertinum.