Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Příjemný 3* resort na Srí Lance: 6–12 nocí, polopenze, 2 bazény, na pláži

CK Zanzo Srí Lanka (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Magdalena

Dobrý den , naleznu někde termíny odletů? Děkuji Houdková

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den Magdaleno, zájezdy tvoříme vždy na míru zákazníkům podle jejich přesných požadavků. Zájezdy na Srí Lanku jsou operovány na pravidelných linkách, takže odlety i přílety jsou možné jakýkoli den v týdnu. Kolegové vám při zaslání nezávazné poptávky a sdělení přibližného (i přesného) termínu, kdy si přejete na dovolenou letět vytvoří kalkulaci s tou aktuálně nejvýhodnější cenou letenky, a teprve pokud vám bude nabídka 100% sedět, se můžete domluvit na zaslání návrhu smlouvy o zájezdu. Pokud si přejete poradit s čímkoli dalším, neváhejte nám dát vědět na rezervace@zanzo.cz a kolegové se vám budou rádi věnovat. Za tým CK Zanzo, Veronika

dali

Co asi zhruba znaci „vybrané alkoholické nápoje k jídlu“ – v ramci polopenze? All inclusive asi nechceme, chceme cestovat a nevazat se na obedy na miste. Diky.

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den, „vybranými alkoholickými nápoji k jídlu“ – se v rámci polopenze rozumí zpravidla pivo a víno.Hezký den, za team CK Zanzo, Simča :)

Michal Pospisil

Zdravím, na fotkách trochu zavázíte klienty, neboť jediný vyfocený pokoj ve Vaší nabídce je pokoj prezidentského apartmá, s ložnicí, obývákem, prostornou koupelnou s vířivkou + přilehlou terasou s bazénem. Toto veškeré příslušenství má pouze 1 pokoj z celého hotelu. Standardní pokoje vypadají úplně jinak. Palec dolu.

CK ZANZO

Dobrý den pane Pospíšile, v galerii fotek jsou vyobrazeny všechny typy pokojů, kterými hotel disponuje – tedy pokoj typu Superior, pokoj Deluxe i Prezidentské apartmá. Klienti CK Zanzo si mohou za tyto nadstandardní typy pokojů připlatit, proto by nám přišlo škoda, kdybychom je u nabídky neuváděli. Pro lepší přehled jsme ale vyměnili pořadí fotek v galerii a upravili popisky u fotek pokojů. Děkujeme za konstruktivní připomínku :)
Za team CK Zanzo, Veronika

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru