
























Není máslo jako máslo – ghí vás o tom přesvědčí.
Ghí – to je malý zázrak v kuchyni. Indická ajurvéda tomuto máselnému tuku připisuje mimořádné a léčivé účinky. Je to ale i praktická surovina na vaření: na rozdíl od obyčejného másla má vysoký bod přepalování, je bez laktózy a má dlouhou trvanlivost. Ghí Mádhava vaše jídlo posune o level výš!
Na výběr jsou balení Ghí Mádhava o objemu 420, 720, 1700 i 2300 ml. Zkuste i Ghí Mádhava z probiotického másla vyráběného z mléka od krav z biochovu – to je k mání ve sklenicích o objemu 330, 420 nebo 720 ml.
Víte, jak se ghí vyrábí? Pozvolným vařením másla, které trvá několik desítek minut. Během něj se odpaří voda a oddělí mléčná sušina, která postupně začne karamelizovat a dodá zbylému máslovému tuku jedinečnou zlatavou barvu a oříškovou chuť.
Čím vás ghí přesvědčí:
- nepřepaluje se, čili během smažení a pečení nezapáchá
- má vynikající vůni a chuť po oříšcích
- je šetrné k trávení a má nulový obsah laktózy
- široké uplatnění: k pečení, smažení, dušení i při výrobě dezertů a cukrovinek
- dlouhodobá trvanlivost bez jakýchkoliv konzervantů
- je skvělé i ke kosmetickým účelům díky svým hojivým vlastnostem
Adresa pro případné vrácení zboží:
Mádhava, Řetová 127, 561 41 Řetová