Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxace s neomezeným wellness ve 4* baby friendly hotelu u Balatonu

4,6 / 5 Hotel Yacht**** Wellness & Business Balaton - Maďarsko (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ludmila Chroma

Dobrý den, je možné nabídku využít od dnes 17.7 do 21.7.19. Děku­ji Chroma

Slevomat.cz

Dobrý den, Ludmilo, nejbližší volný termín je od zítřka 19.7. :) Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Krásný den, Míša :)

Ivana Bezroučková

1. Dobrý den, můžete mi, prosím, sdělit, jak daleko od hotelu je nejbližší pláž, na níž se dá koupat a je vhodná pro malé dítě?
2. Když cestuji s dítětem, uvedu tuto informaci pouze do poznámky při koupi voucheru? Na základě toho dostanu třílůžkový pokoj?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, nejbližší pláž je vzdálená cca 2 km od hotelu, v sezóně jsou zde i vodní atrakce pro děti. :) Pobyt s dětmi je nutné domluvit před zakoupením voucheru přímo s hotelem na emailu info@hotel-yacht.hu nebo telefonním čísle+36 84 696 020. Ko­munikace probíhá v cizím jazyce, pokud budete potřebovat pomoci, obraťte se na naše kolegy na emailu pomoc@slevomat.cz, kde Vám rádi pomohou. Na základě této domluvy, dle dostupných kapacit, budete ubytováni v pokoji Superior, kde je možná přistýlka. Krásný den, Míša :)

Renata Menclová

Dobrý den,
jsme dva dospělý a 4 děti (věk od 10–13). Chtěla bych si připlatit za rodinný pokoj a doplatit 4 děti. Jak mám postupovat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, pokud si budete chtít připlatit za rodinný pokoj je nutné se před zakoupením voucheru domluvit přímo s hotelem. Komunikace probíhá v cizím jazyce, pokud s ní máte potíže, obraťte se na e‑mail pomoc@slevomat.cz, kde Vám rádi pomohou. Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru