Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

25% nebo 40% sleva na FlixBus: jízdenky na lince Praha–Plzeň

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Katka

Dobrý den, zakoupila jsem slevový poukaz na –25% na trasu Praha-Plzeň . Chci zakoupit jízdenku na pozítří ráno na tuto trasu + zpáteční a eshop flixbus mi na slevový kód píše chybovou hlášku: „Poukaz neplatí na linku ve vaší cestě.“ Co s tím mám dělat?

Katka

Konkrétně se jedná o spoj Plzeň-Praha 11.9. 7:30 a Praha-Plzeň 12.9. 21:00.

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko, při potížích přímo na stránkách Flixbusu kontaktujte přímo partnera na zákaznické podpoře zde https://www.flixbus.cz/servis/kontakt . Krásný den, Míša :)

Dana Hroudová

16.3.19 jsem si zakoupila 2 vouchery na 15% slevu s platností do 30.4.2019. Bohužel když jsem kódy zadala tak ani 1 nefungoval :-( CDL22YHA64H + CDL228R7F3K. Když jsem psala dotaz byla jsem odkázána na tel. číslo, kde to nikdo nezvedal :-( Nejde o těch 18,– Kč, ale vaši prestiž. Jinak s FlixBusem jezdím a jsem celkem spokojená. HROUDOVÁ

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, to nás moc mrzí, že kódy nefungovaly. Kdyby jste příště s čímkoli potřebovala pomoci, obraťte se, prosím na naši zákaznickou péči na e-mailu podpora@slevomat.cz nebo na telefonním čísle +420 222 745 354 . Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru