Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

FlixBusem po ČR i Evropě: 15–30% sleva na spoje jedoucí přes ČR

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Jarka

Omlouvám se :-) už to čtu! Díky, mějte se, Jarka.

Slevomat.cz

Báječně :) Mějte moc hezký den! Týna :)

Jarka

Dobrý večer. Nabídka platí do 30.9.2019, znamená to, že sleva musí být uplatněná a cesta projetá do tohoto data, nebo ji do 30.9.2019 mohu nejpozdějí zaplatit a jet např. až 5.11.2019? Děkuji, Jarka.

Slevomat.cz

Krásný den, Jarko :) V nabídce je uvedeno: Voucher je nutné uplatnit do 30. 9. 2019, ale zakoupit můžete jakékoliv jízdenky z aktuální nabídky, tedy i na cesty po 30. 9. 2019. Přeji hezký den, Týna :)

Petr Nakládal

Proč máte cca 1500 hodnoceni ale aktivních cca 50 se slovním cca polovina. Nereálné . Po předchozí zkušenosti mě hodnocení ostatních velmi zajímalo ale dle tohoto vidím pokračování předchozi „kvality“ a proto nabídka působi nedůvěryhodně . Než mít nervy z cesty využiji jiného dopravce a ne národního . To bych doporučil i ostatním nakupujícím a dívím se slevomatu se zahazováním se .

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, pokud se Vám tato nabídka nezamlouvá, nikdo Vás přeci nenutí si ji koupit natož prohlížet :) Děujeme Vám za příspěvek v diskuzi a přejeme pěkný den, Míša :)

Zdeněk

cesta z Ostravy do Madarska je možná a za jakou cenu. stačí jen za hranice do nějakého města.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zděňku z Ostravy do Budapešti se dostanete již od 299 Kč (plná cena bez slevy ze Slevomatu). Více destinací naleznete přímo na webových stránkách partnera zde: https://www.flixbus.cz . Krásný den, Míša :)

Eva

Kde najdu to číslo voucher????

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, číslo voucheru najdete přímo na zakoupeném voucheru hned pod nadpisem. Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru