Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Na týden k Jadranu! Kemp Porat na ostrově Pag jen 150 m od pláže

4,0 / 5 CK Adrialand Pag - Chorvatsko (mapa) 147 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jiří Češka

Dobrý den potrebujo presnou adresu kampu porat na ostrove pag.Kvuli na navigaci .Chceme jet autem a zda u vas lze koupit dalnicni znamky do statu pres ktere pojedem. Češka Jiří

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří, přesná adresa kempu je Ul. Stjepana Radića bb, 23249, Povljana, Chorvatsko. :) Pořízení dálničních známek je zcela ve Vaší režii. Krásný den, Míša :)

Petra

Zdravím mám dotaz , je ještě volný termín od 7.9.2019 –14.9.2019 ?? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, jak je uvedeno v sekci „Jak uplatnit“, před zakoupením voucheru si ověřte dostupnost na e‑mailu info@adrialand.cz nebo na tel. 542 321 322 (volejte po–pá 9–18, so 9–13). Krásný den, Míša :)

Natalija

DOBRY DEN MAM DOTAZ JSME 3 DOSPELE A MAME 5 DETI KTERE MAJI 2.5–5.5–7,9,A 10 LET KOLIK VAUCHERU POTREBUJEME KOUPIT

Slevomat.cz

Dobrý den, cena voucheru je za plně obsazené ubytování 4 osobami. Tudíž pro Vás bude nejlepší zakoupit buď 8 voucherů a nemusíte poté již řešit příplatky za neobsazená lůžka a všechny děti budou mít veškeré výhody voucheru (lůžko i stravu). :) Nebo můžete zakoupit 6 voucherů (děti do 5,9 let jsou zdarma bez nároku na lůžko a stravu), ale budete muset doplatit v podstatě skoro stejnou částku za neobsazené lůžko. První varianta Vás vyjde o cca 200 Kč víc, ale pro všechny děti budete mít veškeré služby, které voucher nabízí. Krásný den, Míša :)

Vladka

Dobry den, chtela bych se zeptat chtela bych jet jen s dcerou do vaseho bungalovu, a dotaz zni kolik presne budu doplacet za neobsazene luzka… dekuji mockrat za odpoved

Slevomat.cz

Dobrý den, při obsazenosti 2 osobami je nutné doplatit 1500 Kč za neobsazené lůžko, jak je uvedeno v nabídce. Krásný den, Míša :)

Simoncincova

Dobry den jsou v kempu primo nejake restaurace nebo vecerni zabavy?A nejaky bazen? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, kemp leží v městečku Povljana, kde se nachází kavárny, restaurace s rybími specialitami, pizzerie a v hlavní sezóně si tu na spoustě míst vyslechnete i živou hudbu. :) Nejbližší oblázková pláž leží zhruba 150 m od kempu, o 800 m dál najdete písčitou. Obě mají pozvolný vstup do moře. Bazén zde přímo není, ale je zde přírodní aquapark, kde si jistě užijete spoustu zábavy. Krásný den, Míša :)

Iveta

Dobrý den jak to funguje když by jsme jeli 10.8 2dospely a dvě děti 3 a 1.5let jaká by byla cena a jak mám koupit ty vouschery? Do stanu nebo bungalov?

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, cena u bungalovu i stanu za voucher je v případě plné obsazenosti 4 osobami. Pokud koupíte jen 2 vouchery, je nutné doplatit za neobsazená lůžka. V tomto případě se Vám vyplatí koupit 4 vouchery, kdy budou mít děti vlastní lůžko i stravu. :) Zda se rozhodnete pro stan nebo bungalov je již zcela na Vás a Vašich preferencích. Krásný den, Míša :)

Martina

Dobrý den, taková bonusová otazka😀. Dá se rybarit? Pokud ano je tam poplatek? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, rybařit se v kempu dá za poplatek, který se hradí na místě. Krásný den, Míša :)

Zbigniew Jedzok-SPRING

Dobrý den,
je povolený pobyt se psem ?
Pokud ne, tak máte nějakou jinou nabídku , kde je povolen pobyt se psem?
Děkuji,

Zbyszek

CK Adrialand

Dobrý den,

v Kempu Porat je pobyt se psem dovolený za příplatek.
Děkuji CK Adrialand.

Jana Němcová

Dobry den, muzu poprosit o popis pláže, je piscita s jemnym piskem ze ktereho se daji stavet hrady.....? Moc dekuji za odpoved. Jana.

CK Adrialand

Dobrý den,
pláž na Pagu je oblázkově-kamenitá: vzdálenost od kempu asi 150 m. Pozvolný vstup do moře. Písečná: vzdálenost od kempu asi 800 m.
Písečná pláž se jmenuje Plaža Povljana Sv. Nikole, ohledně stavění hradů z písku neporadím, ale dle recenzí na google maps si ji lidé chválí.
Děkuji CK Adrialand

Břetislav Szlaur

Dobrý den chtěl bych se zeptat na termín 17.8.-24.8. v mobilhome autobusovou dopravou kolik by to stalo pro 2 dospělé a 2 děti 12 a15 let a na způsob platby zálohou nebo celá častka děkuji Szlaur

CK Adrialand

Dobrý den,
vouchery se hradí okamžitě slevomatu ihned po rezervaci u nás v CK. Mobilhomy už máme bohužel plně obsazené, volný termín je až od 07.09.
V termínu 17.08.-24.08. Vám mohu nabídnout bungalovy.
Hradíte vždy 4× voucher + povinné příplatky, které jsou uvedeny v sekci „příplatky“ – ty se pak hradí do 2 dnů od rezervace u nás v CK.
Děkuji CK Adrialand.

Martina

Dobrý den,chtěla bych se informovat na termín 3.8–10.8. zda-li je ještě volný. Byla by to polopenze a mobilhame. Dva dospělý a děti ve věku 14 a 3roky..Děkuji moc za odpověď. Krásný den. Martina

CK Adrialand

Dobrý den,
mobilhomy v Kempu Porat máme bohužel již plně obsazené. Volné termíny už jsou pouze od 07.09.
Děkuji, CK Adrialand

Renata Čukanová

NABÍZENÝ TERMÍN NENÍ VOLNÝ!!
Dobrý den,
ráda bych reagovala na Vaší nabídku.
Níže jsem vznesla dotaz, na který bohužel nepřicházela odpověď. Proto jsem stejný dotaz adresovala přímo na cestovku. Jsem docela nemile překvapena (ač odpověď byla rychlá), že v konkrétním termínu – mobilhome s rozšířenou polopenzí 17.8.-24.8.2019 – již není volný žádný mobilhome. Tato nabídka je však dále aktivní a další zákazníci si tuto konkrétní variantu mohou zakoupit. Opravdu mě to zaskočilo, a znepříjemnilo to mé rodině život. Nemusím asi zdlouhavě vysvětlovat, že než si konkrétní termín člověk zakoupí, tak musí rešit se všemi zúčastněnými a ti se zaměstnavateli možnou dovolenou. Takže teď, když už vím, že bychom mohli jet na vybranou dovolenou, bych s klidem mohla odkliknout daný termín, koupit vouchery a hurá NIKAM.
Nezlobte se, ale to nejsou boty, které když Vám nejsou, tak vrátíte zpět, nebo když je prostě už nemáte, tak vrátíte peníze.
Termíny které nejsou aktuální, dle mého názoru, by měli, co nejdříve po obsazení, z nabídky zmizet!!!
Tohle je bohužel klamání zákazníka.

Snad toto info pomůže případným zájemcům.

Renata Čukanová

CK Adrialand

Dobrý den,

mrzí nás Vaše nespokojenost, ale právě proto u nabídky píšeme, že před zakoupením voucherů je třeba zavolat do naší CK o ověření dostupnosti. V případech, kdy si někdo zakoupí voucher bez ověření dostupnosti se snažíme zákazníkům vyjít i tak vstříc a slevomat obratem vouchery stornuje.
Děkuji, CK Adrialand

Renata Čukanová

Dobrý den,
chtěli bychom koupit vouchery na termín 17.-24.8.2019, mobilhome s polopenzí, ale nevíme si bohužel rady, kolik voucherů máme zakoupit? Byli bychom 3 dospělí a 3 děti (6, 5, 3 roky). Při plné obsazenosti 4 osobami, bude tedy stačit zakoupit 4× voucher, s tím, že děti 5 a 3 budou zdarma?

Velice Vám předem děkuji za odpověď.
Renata Čukanová

CK Adrialand

Dobrý den,

mobilhome v Kempu Porat v daném termínu již bohužel není dostupný. V tomto termínu Vám mohu nabídnout bungalov.
Před zakoupením voucherů je nutné zavolat do naší CK o ověření dostupnosti + rezervaci.
Ve Vašem případě by jste kupovali 5× voucher + jedno dítě bez lůžka zdarma.
Děkuji, CK Adrialand

Inna

Dobrý den,jak prosím vás budeme platit za mobilhome s polopenze, jsme rodina 2 dospělí a 2 děti 5 let a 1 rok.Dekuji

CK Adrialand

Dobrý den,

mobilhomy v Kempu Porat již máme do konce srpna plně obsazené. Volné termíny jsou až od 07.09.2019.
V případě zájmu neváhejte nejdříve kontaktovat naši CK o ověření dostupnost. Poté by jste zakupovala 3× voucher + 1× neobsazené lůžko.
Děkuji, CK Adrialand

Alena Jagerčíková

Dobry den, prosím můžu vzít sebou malého pejska?

CK Adrialand

Dobrý den,
psi jsou v kempu Porat za poplatek, takže můžete.
Děkuji, CK Adrialand

Pavel Trčka

Dobrý den,
rád bych se informoval na termín od 19.8. Jsme 2 dospělí a 3 děti. Zájem máme o mobilhome s polopenzí. Nejmladší dítě má 5 roků.
Prosím o informaci, zda-li je ještě volno.
Děkuji
Pavel Trčka

CK Adrialand

Dobrý den,

mobilhomy v Kempu Porat jsou již plně obsazeny až do 07.09.
Děkuji, CK Adrialand

Roman Sedláček

dobrý den, sháním dovolenou v CHorvatsku, v době od 18.19.8–30.8.2018,klidně ten bungalov s klimatizací,wi­fi,parkování os. vozidla,doprava vlastní,polopenze, vzdálenost pláže 50–100m, klidná lokalita,žádné velké schromždiště lidí(makarská atd.NE!!!!)CENA NA OSOBU na toto období 3000–4.500,–Kč(5000,–kč)PROSÍM O VAŠE NABÍDKY. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane, tato nabídka je do Kempu Porat na ostrově Pag jen 150 m od pláže. :) Volný termín v bungalovu je od 17.8. do 24.8. nebo i od 24.8. do 31.8., záleží, který termín by Vám více vyhovoval. :) Cena na osobu je v těchto termínech 3 590 Kč s polopenzí a vlastní dopravou. Pokud máte zájem o další nabídky CK Adrialand, stačí sjet v nabídce až úplně dolů a zobrazí se Vám, co dalšího u nás CK nabízí. Krásný den, Míša :)

Pd

Dobrý den, děti 9,10 let platí stejně jako dospěli? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, děti starší šesti let platí jako dospělí. Krásný den, Míša :)

Ignácová Gabriela

Dobrý večer, jsme 4 člena rodina. Dcera má 5,5let, pokud jsem pochopila správně ji voucher nemusím kupovat, ale musim zaplatit poplatek za neobsazenou postel v bungalovu? Děkuji za odpověď Ignácová

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabrielo, přesně tak, dcera je v rámci voucheru zdarma, ale zároveň je třeba naplnit kapacitu, tudíž je třeba doplatit za neobsazenou postel. Pěkný den, Honza

Lucie Jehlářová

Dobrý den, je možné ubztování 2 dospělí a 4 děti (12, 9, 7 a 2 roky- ve vlastní cestovní postýlce)?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, s tímto odtazem Vás odkáži přímo na cestovní kancelář, kontaktovat ji můžete na e‑mailu info@adrialand.cz nebo na tel. 542 321 322 (volejte po–pá 9–18, so 9–13). Pěkný den, Honza

Smejkalová

Dobrý den, máte volný termín 20–27.7. pobyt ve stanu s polopenzí na ostrově Pag pro 4 osoby?
Děkuji Smejkalová

Slevomat.cz

Dobrý den, o dostupnosti termínů se můžete informovat v naší nabídce po rozkliknutí Vámi vybrané varianty v rolovacím okénku. V košíku následně zvolíte 4 kusy. Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru