Původní již ukončená nabídka

Dovolená v kempu u pláže: 8 dní v mobilhomech LUX na Makarské riviéře

4,5 / 5 CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s. Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Klimatizované, vybavené mobilní domy 50 m od pláže
Kemp se směnárnou, restauracemi, sportovišti atd.
Jen 20 km od letoviska Makarska
1 osoba • 8 dní (7 nocí)
Klimatizované, vybavené mobilní domy 50 m od pláže
Kemp se směnárnou, restauracemi, sportovišti atd.
Jen 20 km od letoviska Makarska

Jednou je člověk dole, jednou nahoře. Což je fajn – Dole je totiž skvělé místo!

Kemp Dole na Makarské riviéře leží jen 5 km od letoviska Živogošće a 20 km od města Makarská – a že tam je krásně, to se ví široko daleko. Bydlení v zařízených mobilhomech vám navíc zajistí dostatek pohodlí i soukromí a vyjeďte klidně s celou rodinou, minimální obsazenost domků je 2 nebo 4 osoby.

Na výběr je 10 termínů v průběhu července, srpna i září – vyrazíte sem s CK Kalousek na prázdniny, nebo za babím létem.

Klimatizované bydlení kousek od pláže

V piniovém háji s borovicemi si v klidu hoví kemp Dole, který je oázou pro všechny milovníky krásné a neporušené přírody: je totiž chráněný monumentálním pohořím Biokovo a budete se tady mít jako v ráji. V areálu kempu je směnárna, bufet, prodejna ovoce a zeleniny, prodejna potravin a suvenýrů, restaurace, tenisové kurty, hřiště na volejbal a nohejbal.

Hlavní pláž je oblázková, s pozvolným vstupem do moře, což je skvělé i pro menší děti. Zánovní klimatizované mobilhomy najdete ve vzrostlém borovém porostu, 50 metrů od krásné pláže. A kdyby vám podívaná na mořské vlny přišla málo, budete mít k dispozici i posezení s velkou LCD televizí s českými programy.

Vybavení mobilhomů:

  • 2 samostatné ložnice – jedna s manželskou postelí, druhá se dvěma jednolůžky (u ložnice se dvěma jednolůžky je možné postele posunout k sobě a vytvořit tak dvoulůžko)
  • obytná místnost s vybaveným kuchyňským koutem (lednice, sporák, mikrovlnná trouba, nádobí) a rozkládacím gaučem pro 5. a 6. osobu (pouze pro děti do 12 let)
  • koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC
  • prostorná krytá terasa se zahradním nábytkem

Ložnice jsou vybavené přikrývkami, malými polštářky a úložnými prostory, povlečení je nutné vzít vlastní. Ve všech oknech jsou umístěny sítě proti hmyzu.

Pohoda u moře i spousta výletů

Dovolená v Chorvatsku ale nemusí být jen odpočinek na plážích a koupání v moři. Vydejte se i prozkoumat okolí, je co objevovat: podnikněte třeba plavbu na ostrov Hvar – ten patří k nejoblíbenějším místům na chorvatském pobřeží a je nejslunnějším ostrovem Dalmácie.

Národní park Krka je soustava peřejí, kaskád a vodopádů, pod kterými je možné se vykoupat, budete si tady připadat jako v pohádce. Za návštěvu stojí i přístavní město Dubrovník, jehož historická část je zapsána na seznamu UNESCO. To ale není vše, pročtěte si i další tipy na výlet

Nahoru