Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená v kempu u pláže: 8 dní v mobilhomech LUX na Makarské riviéře

4,5 / 5 CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s. Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa)

Přehled nabídky

Klimatizované, vybavené mobilní domy 50 m od pláže
Kemp se směnárnou, restauracemi, sportovišti atd.
Jen 20 km od letoviska Makarska
1 osoba • 8 dní (7 nocí)
Klimatizované, vybavené mobilní domy 50 m od pláže
Kemp se směnárnou, restauracemi, sportovišti atd.
Jen 20 km od letoviska Makarska

Jednou je člověk dole, jednou nahoře. Což je fajn – Dole je totiž skvělé místo!

Kemp Dole na Makarské riviéře leží jen 5 km od letoviska Živogošće a 20 km od města Makarská – a že tam je krásně, to se ví široko daleko. Bydlení v zařízených mobilhomech vám navíc zajistí dostatek pohodlí i soukromí a vyjeďte klidně s celou rodinou, minimální obsazenost domků je 2 nebo 4 osoby.

Na výběr je 10 termínů v průběhu července, srpna i září – vyrazíte sem s CK Kalousek na prázdniny, nebo za babím létem.

Klimatizované bydlení kousek od pláže

V piniovém háji s borovicemi si v klidu hoví kemp Dole, který je oázou pro všechny milovníky krásné a neporušené přírody: je totiž chráněný monumentálním pohořím Biokovo a budete se tady mít jako v ráji. V areálu kempu je směnárna, bufet, prodejna ovoce a zeleniny, prodejna potravin a suvenýrů, restaurace, tenisové kurty, hřiště na volejbal a nohejbal.

Hlavní pláž je oblázková, s pozvolným vstupem do moře, což je skvělé i pro menší děti. Zánovní klimatizované mobilhomy najdete ve vzrostlém borovém porostu, 50 metrů od krásné pláže. A kdyby vám podívaná na mořské vlny přišla málo, budete mít k dispozici i posezení s velkou LCD televizí s českými programy.

Vybavení mobilhomů:

  • 2 samostatné ložnice – jedna s manželskou postelí, druhá se dvěma jednolůžky (u ložnice se dvěma jednolůžky je možné postele posunout k sobě a vytvořit tak dvoulůžko)
  • obytná místnost s vybaveným kuchyňským koutem (lednice, sporák, mikrovlnná trouba, nádobí) a rozkládacím gaučem pro 5. a 6. osobu (pouze pro děti do 12 let)
  • koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC
  • prostorná krytá terasa se zahradním nábytkem

Ložnice jsou vybavené přikrývkami, malými polštářky a úložnými prostory, povlečení je nutné vzít vlastní. Ve všech oknech jsou umístěny sítě proti hmyzu.

Pohoda u moře i spousta výletů

Dovolená v Chorvatsku ale nemusí být jen odpočinek na plážích a koupání v moři. Vydejte se i prozkoumat okolí, je co objevovat: podnikněte třeba plavbu na ostrov Hvar – ten patří k nejoblíbenějším místům na chorvatském pobřeží a je nejslunnějším ostrovem Dalmácie.

Národní park Krka je soustava peřejí, kaskád a vodopádů, pod kterými je možné se vykoupat, budete si tady připadat jako v pohádce. Za návštěvu stojí i přístavní město Dubrovník, jehož historická část je zapsána na seznamu UNESCO. To ale není vše, pročtěte si i další tipy na výlet

Nahoru