




Ručně vyráběné sušené maso ze švédské zvěřiny: jelen, los, sob i trojbalení
Přehled nabídky





















Komu se nelení, tomu se jelení!
V jednom jídle tolik energie jako je stromů v hlubokých švédských lesích? Přesně takové je sušené maso Renjer jerky, které pro vás z hustých lesů dopravili nadšenci z českého e‑shopu Maso Here. Z chuti téhle dobroty budete doslova jelen… nebo sob? Či Los? Moderní snack na cesty, který se hravě vejde do batohu při čundru do divočiny, je ručně vyráběný a používá se na něj výhradně maso z volně žijící zvěře.
![]() |
![]() |
Divoké maso je díky přírodní výživě volně žijících zvířat plné zdravých živin, a Renjer jerky tak má vysoký obsah bílkovin, ale velmi nízký obsah tuku a sacharidů. Každý kus jerky je ručně zpracován a pečlivě vysušen, aby byl zaručen maximální zážitek z chuti – používá se pouze mírné dochucení přísadami nejvyšších kvalit, které udržují divokou chuť masa. Tahle fantazie z nekonečných hustých lesů vás zkrátka dostane!
O české firmě Maso Here
V české firmě Maso Here o sobě tvrdí, že jsou totální blázni do sušeného masa a jejich posláním je šířit jeho slávu a popularitu v Čechách a na Slovensku. V e‑shopu najdete jak vlastní české výrobky, tak i to nejlepší sušené maso z celé Evropy, které jinde neseženete – vždy ručně dělané a z prvotřídního masa.
Mrkněte na celý příběh Maso Here.
O švédské firmě Renjer Jerky
Příběh Renjer Jerky začal před několika lety ve městě Arjeplog v severním Švédsku, kam jednou vzal otec malého Tima na výlet. Strávili zde několik dní v divočině a během tohoto výletu Tim poprvé ochutnal sušené sobí maso a jeho chuť se mu vryla do paměti. Na vysoké škole si pak Tim na tento moment vzpomněl, přibral pro svůj nápad i dva spolužáky, a začal tak příběh Renjer Jerky.
Mrkněte na celý příběh Renjer Jerky.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Maso Here, U Fotochemy 1a, 500 02 Hradec Králové