Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jen 80 Kč za dva vstupy na Jógu v Solné jeskyni v hodnotě 160 Kč. Vnitřní klid a uvolnění, vyrovnanost i fyzická kondice. Cvičení pro každého se slevou 50%.

4,0 / 5 Miroslav Jaška - Natur - Centrum Cafe Mann Brno  (mapa) 789 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Natur centrum

PROSÍM NA OBJEDNÁVKY PRO RYCHLEJŠÍ KOMUNIKACI POUŽIJTE TELEFONNÍ ČÍSLO 739 204 638 NEBO 777 172 779
DĚKUJEME

Eva G.

Zdravím, já bych se naopak chtěla zeptat, kdy budou kurzy probíhat..? Předem děkuji za odpověď ;-)

Natur centrum

Dobrý večer, celkový rozpis kurzů bude zveřejněn začátkem příštího týdne na našich stránkách www.natur-centrum.cz Prozatím jsou to tyto časy:
Po,Út, So 10–11h,11–12h
Čt 16–18h
Další hodiny budou přidányod příštího týdne a jejich rozpis bude zveřejněn na www.natur-centrum.cz .

Jana

Dobrý večer,
co si mám s sebou vzít? Jen oblečení? Podložka tedy není potřeba? Předpokládám tedy, že máte nějakou šatnu, kde se převleču? Nikdy jsem na ničem takovém nebyla, tak se radši ptám. A co když to „nebudu umět“ – s tím se u začátečníků doufám počítá :)?

Natur centrum

Dobrý večer Jano, ano vezměte si jen pohodlné oblečení na sebe.Podložky jsou k dispozici. Většina cvičenců si nosí i ručník na podložku.Převlí­kárna je k dispozici a skříňky jsou uzamykatelné na recepci solné jeskyně pod dozorem recepční. Každá cvičitelka má jinou sestavu, samozřejmě že se začátečníkama se počítá, dle toho cvičitelka sestaví hodinu .

Natur centrum

Dobrý den, všem se omlouvám že odpovídám až teď bohužel jsem dříve nebyla u počítače.

Jarmila

Slevomat by mel lepe vybirat, porad nikdo neodpovida. Mohu s kamaradkou na 1 poukaz? Kapacita? Podlozka?

Natur centrum

Ano můžete s kamarádkou na jeden poukaz, podložky jsou k dispozici.Ka­pacita 7 účastníků+ cvičitelka.

Jana

ODPOVÍ NÁM TADY NĚKDO?!? Od rána tu není ani jedna odpověď, to je teda přístup k zákazníkům … :o((

Natur centrum

Ještě jednou se moc a moc omlouvám,byla jsem dnes mimo počítač

Jana

Dobrý den,
také mi přijde, že voucherů se proda moc a aby vše vyšlo do konce trvání této akce, budou lekce zbytečně přeplněny … nevím, zda si mám voucher vůbec zakoupit. A taky by mě zajímalo = dvě lekce = tzn., že na voucher po první návštěvě napíšete, že ještě jedna zbývá? Omlouvám se za takové dotazy, ale ještě jsem se s tímhle nesetkala. Děkuji

Natur centrum

Dobrý večer, lekce nebudou přeplněny,pokud se nepovede vyčerpat poukazy do 30.6.2011 samoz­řejmě se individuálně po domluvě prodlouží platnost poukazu.Myslím si,že termínů bude vypsáno dost aby se vše stihnulo v termínu. Na další lekci Vám bude vypsán další poukaz.Neomlouvejte se za dotazy,ty jsou v pořádku,naopak za ně děkuji, jistě to zajímá více lidí.

Anna

Zdravím, mám takovou hloupou otázku, bratr se párkrát zmínil, že by měl zájem vyzkoušet jógu a tak tápu, jestli mám koupit poukaz. Proto se chci zeptat, jestli k Vám chodí cvičit jógu i muži? Nebude to trapné? A co nosí za oblečení? Díky, Anna.

Veronika

Dobrý den, sice necvičím tady v solné jeskyni, ale jsem také cvičitelkou jógy a jelikož tu možná odpověď bude trvat, tak si dovolím odpovědět z mých zkušeností. Na mé lekce chodí především ženy, ale muži se objevují také. Nemyslím si, že by to bylo trapné:) Pro některé mé cvičenky je to naopak u muže velmi sexy:)) Obleční se u jógy neřeší, to je jedním z jejích kladů. Ať si brácha vezme to, co je mu pohodlné, nemělo by to nikde škrtit, omezovat v pohybu, být nepříjemné. Boty nejsou třeba, my cvičíme na boso nebo v ponožkách, na stránkách této solné jeskyně jsem zaznamenala zmínku o bílých ponožkách. Mějte krásný den:)

Natur centrum

Veroniko, děkuji Vám za odpověď.Je zcela vyčerpávající. Těším se na spolupráci pokud se nepletu :o)

Natur centrum

Zatím se u nás jogy zůčastnilo několik mužů a bylo vše v pořádku. Samozřejmě je to podnět k zamyšlení vyčlenit podle zájmu jen třeba hodiny pro muže, aby se cítili lépe.Oblečení musí být takové aby se cvičenec cítil pohodlně,cvičí se v ponožkách pokud možno bavlněných a světlých – ideální bílé jak uvádíme na stránkách.

Lucia

Dobrý den, zajímalo by me, kolik je max. kapacita lidí na jednu lekci… Zda se to vrámci trvání akce dá stihnout… Dekuji Lucia

Natur centrum

Dobrý večer, lekce nebudou přeplněny,pokud se nepovede vyčerpat poukazy do 30.6.2011 samoz­řejmě se individuálně po domluvě prodlouží platnost poukazu.Myslím si,že termínů bude vypsáno dost aby se vše stihnulo v termínu.Kapacita 7 účastníků+ cvičitelka.

Veronika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné využít poukaz i na fitness jogu. Sama ji předcvičuji a je pro mne zajímavější než jóga klasická. Případně, zda je možné je využít i na jiná cvičení. Děkuji za odpověď.

Natur centrum

Veroniko, určitě se nějak domluvíme.

Eva Daňková ml.

Chtěla jsem se zeptat jestli můžeme jít dvě osoby na jeden poukaz ve stejný termín – pro začátečnice? Je zde uvedeno 2×60 minut. Ale jestli je možné to využít na jeden vstup pro dvě osoby? Děkuji Evča

Natur centrum

Dobrý večer,ano je to možné. Poukaz lze využít jako dvě lekce pro jednu osobu nebo 1 lekce pro dvě osoby.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru