Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Aktivní relax pro páry i rodiny na německé straně Šumavy: polopenze a sauna

3,7 / 5 Hotel Lesní Dům Šumava - Německo (mapa) 50 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr Pank

Dobry den. CHTELI by sme prijed k Vam na dovolenou vecsi partie asi 12 lidi i s detckama a tak se chci informovat na termin v prvnim tydnu srpna.Dostali sme typ k Vam jak je u Vas hezky a klid dekuji.Petr.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, pro informace o dostupných kapacitách se obraťte přímo na lesní dům: info@hotel-lesnidum.cz či telefonu 773 744 129. Hezký den, Simča :)

Radek Procházka

Dobry den, je nejaky priplatek za dite 3.5 roku bez pristylky? Dekuji

Hotel Lesní Dům

Dobrý den,za díte bez přystýlky je příplatek 390 czk.Dekuji s přátelským pozdravem Hotel Lesni dum.

Monika Fojtová

Dobry den, mate volny termin 20–27.7. Pro tri osoby ? Děkuji Fojtova

Hotel Lesní Dům

Dobrý den,ano v danem termínu máme volno.S přátelským pozdravem Hotel Lesní Dúm.

Irena Prokešová

Dobrý den, je v hotelu k dispozici postýlka? Je možné si v hotelu nechat ohřívat jídlo pro miminko? Předem děkuji za odpověď.

Hotel Lesní Dům

Dobrý den,v hotelu je k dispozici postýlka za príplatek 170 czk za noc.Jídlo Vám bez problému v rámci otevíracích hodín ohrejeme to znamená od 8.00–21.00 hod.S prá­telským pozdravem Hotel Lesní Dúm.

Eva Kasalová

Dobrý den, zaujala mě Vaše nabídka. Rádi bychom přijeli v termínu od 3. do 7.7. buď na 3 nebo 4 noci… Při zadání termínu mi to bohužel neumožňuje zadat až do víkendu. Od 2. do 5. 7. nemůžeme přijet, protože jsem ještě v úterý 2.7. v práci až do 20.hodin a dovolenou si vzít nemohu. Předem děkuji za odpověď… s pozdravem Eva Kasalová

Hotel Lesní Dům

Dobry den urcite mame volne v tomhle terminu a klidne si muzete zakoupit na tenhle termin pobyt kdyby ste chteli zustat dele neni problem na miste u nas to doresime,prejeme hezky den.

Evženie

Dobrý den,

chtěli bychom pokoj pro 3 se psem – musíme si tímpádem zakoupit jeden voucher a zbytek doplatit na místě nebo?

Předem děkuji.

Hotel Lesní Dům

Dobry den,
Ano presne tak zakupite si voucher a date nam vedet kdy a kolik ma let 3osoba,pejse se doplaci taky na miste hezky vecer.

Dáša

Dobrý den, je možná přistýlka na dvoulůžkový pokoj pro dospělou osobu? Díky, hezký den.

Hotel Lesní Dům

Dobrý den,v takovém případe Vám rádi poskytneme trojlúžkový pokoj ,protože přistýlka je vhodná jen pro deti do 15 let.S přátelským pozdravem Hotel Lesní Dúm.

Ivana Čermáková

Dobrý den, máte prosím pokoj pro 5 lidí (od 14.7. na 4 nebo 5 dní)? Pokud ano, kolik se platí za děti, když bychom chtěli polopenzi. Ceny máte uvedeny pouze se snídaní. (6, 11 a 13 let) Děkuji.

Hotel Lesní Dům

Dobrý den,volný pokoj máme v danem termíne,deti se doplácí 6 a 11 let cena pro jedno díte s ubytováním a polopenzí je 470 czk a díte 13 let 570 za jednu noc s ubytováním i polopenzí.S poz­dravem Hotel lesní Dúm.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru