Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ruční mytí interiéru vozidla vč. impregnace kůže či tepování textilních částí

4,1 / 5 Time Wash Cars s.r.o. Praha - Hloubětín  (mapa) 97 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Adéla

Dobry den,
Když dnes koupím voucher, je možné se objednat již na tento týden?
 Dekuji

Time Wash Cars s.r.o.

Dobrý den Adélo, ano je to možné. Místa tam ještě jsou. Napište na e-mail a napíšeme Vám volné termíny.
Krásný víkend přeji

Aleš

Mam uplne stejnou zkusenost. Je to dost neseriozni, vyzadovat dopalatek bez predchoziho upozorneni. Navic priplacet si v cistirne za to ze auto je spinave, je trochu na hlavu. Kdyby bylo ciste, nedavam ho vycistit.

Time Wash Cars s.r.o.

Dobrý den, nikdy se nestalo u Nás, že bychom NA doplatek neupozornili před započetím práce a to jsme si na milion procent jistý! Vždy má klient volby. Nikdo nenutí klienta aby to nechal čistit u nás. Existuje spousta jiných firem a ceny jsou totožné či větší. Bohužel se stává, že klient, který se o vůz nestará několik let chce čištění vozu za cenu co nejnižší a nejlépe zadarmo. Musíte vzít v potaz: čas, chemii, lidi, nájem, opotřebování strojů atd. všechno něco stojí a pokud na autě pracují dva lidé nebo tři + více práce tak se za to prostě a jednoduše platí. Automechanik si bere od vás za hodinu práce 500,–Kč/h a to je v pořádku a to mění olej, mění žárovku, mění kola a to není tak složitá práce ale umývat auto ve dvou lidech za 599,–Kč to je okrádání lidí?! Koukněte po okolí co stojí jiné věci (srovnatelné s touto prací), za jakou částku co dostáváte a pak si řekněte jestli vy sám pane Aleši byste to chtěl dělat za tu almužnu a ještě přijdete s pocitem ukřivděnosti, že jste něco doplácel. U klientů, kteří mají auto běžně udržované, není důvod se obávat příplatkových služeb. Bohužel v každém podnikání nelze vyhovět všem dle jejich představě. Děláme 12–15 aut denně 21 dní v měsíci to je cca 270 aut a nestačí nám kapacita, děláme pro velké firmy i soukromníky a stále se rozšiřujeme. Otázka zní: Co tedy děláme špatně, že máme tolik práce a ostatní ne?! Krásný den Aleši

Danil Babich

Dobry den co to mate za podník nejdřív musím zaplatit za to že mi trochu očisti auto a pak za všechno doplacet?

Time Wash Cars s.r.o.

Dobrý den, ceník je nastaven stejně jako u konkurence. Nelze srovnávat vůz průběžně udržovaný, vůz po psech nebo vůz nemytý několik let. Ceny se odvíjí vždy od skutečného stavu vozu. Doplácí se za čas a chemii, co vůz při čištění potřebuje/vyžaduje nad rámec poukazu. Pokud máte vůz udržovaný, nemáte důvod se obávat příplatkových služeb.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru