Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

CrossFit Kotelna: 4 intenzivní nebo 10 hodinových tréninků pro lepší fyzičku

4,7 / 5 CrossFit Kotelna Praha - Holešovice  (mapa) 2 prodeje

Přehled nabídky

5,0

Byl to dárek, perfektní :)

Kateřina
Varianty (2)

CrossFit: pracujte na své formě křížem krážem.

CrossFit neboli funkční trénink je silové a kondiční cvičení na zpevnění postavy i shození ​přebytečných kil. Pod vedením profi trenéra si díky voucheru dáte v CrossFit Kotelna pořádně do těla – absolvovat můžete 4 základní 3hodinové tréninky On Ramp, nebo si naservírovat 10 hodinových vstupů.

Nažhavte v Kotelně svou fyzičku na maximum

Co je to vlastně CrossFit? Kombinace gymnastiky, atletiky a vzpírání, díky které ​zvýšíte svoji fyzickou zdatnost, výdrž a obratnost. ​Na tréninku procvičíte celé tělo a zapojíte svaly velmi variabilním způsobem. Naučíte se posilovat vlastní vahou a TRX systémem, ovládat kettlebell či švihadlo a různé druhy činek.

Pokud nepovolíte, těšte se na vypracovanou postavu a výbornou fyzickou kondici. Trénink je skvělý jako příprava na závody typu Spartan Race,  Gladiator RaceArmy Run, cvičení je ale vhodné i pro úplné začátečníky – přijďte se do Kotelny naučit kvalitně a bezpečně cvičit – a třeba se i nechat vyhecovat a motivovat. Stojí to za to!

Trénink „On Ramp“ je individuální dle domluvy s trenérem, pokud ale raději cvičíte ve skupině, je možné se připojit na nedělní lekci od 15:00 do 18:00 hodin. 

Nahoru