Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

CrossFit Kotelna: 4 intenzivní nebo 10 hodinových tréninků pro lepší fyzičku

4,7 / 5 CrossFit Kotelna Praha - Holešovice  (mapa) 2 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku CrossFit Kotelna

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Byl to dárek, perfektní :)

Kateřina
Varianty (2)

CrossFit: pracujte na své formě křížem krážem.

CrossFit neboli funkční trénink je silové a kondiční cvičení na zpevnění postavy i shození ​přebytečných kil. Pod vedením profi trenéra si díky voucheru dáte v CrossFit Kotelna pořádně do těla – absolvovat můžete 4 základní 3hodinové tréninky On Ramp, nebo si naservírovat 10 hodinových vstupů.

Nažhavte v Kotelně svou fyzičku na maximum

Co je to vlastně CrossFit? Kombinace gymnastiky, atletiky a vzpírání, díky které ​zvýšíte svoji fyzickou zdatnost, výdrž a obratnost. ​Na tréninku procvičíte celé tělo a zapojíte svaly velmi variabilním způsobem. Naučíte se posilovat vlastní vahou a TRX systémem, ovládat kettlebell či švihadlo a různé druhy činek.

Pokud nepovolíte, těšte se na vypracovanou postavu a výbornou fyzickou kondici. Trénink je skvělý jako příprava na závody typu Spartan Race,  Gladiator RaceArmy Run, cvičení je ale vhodné i pro úplné začátečníky – přijďte se do Kotelny naučit kvalitně a bezpečně cvičit – a třeba se i nechat vyhecovat a motivovat. Stojí to za to!

Trénink „On Ramp“ je individuální dle domluvy s trenérem, pokud ale raději cvičíte ve skupině, je možné se připojit na nedělní lekci od 15:00 do 18:00 hodin. 

Nahoru