Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7 nocí s polopenzí v apartmánu, venkovní bazén a dítě do 13,99 let zdarma

4,2 / 5 CK České kormidlo Umag - Chorvatsko (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Nela

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je volný ještě termín 27.7–3.8.19. 2 x dospělá osoba a zda je možné si při vlastní dopravě kdyby jsme si vzali kola je někde uschovat. V apartmánu popřípadě v uzamykatelné místnosti. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Nelo, Vámi vybraný termín je pro dvě osoby volný . :) Stačí u dané nabídky kliknout na koupit a následně v košíku zvolit počet voucherů. Kola si případně můžete uschovat přímo v apartmánu. Krásný den, Míša :)

Slavka Křížková

Dobrý den , máte prosím volný pokoj na termín 24.8–31.8 2 dposlělé a 3 děti 10, 8, a 16 mes. Postýlku máje vlastní . Děkuji křížková

Slevomat.cz

Dobrý den, Slavko, tento termín je stále volný. :) Před koupí voucheru, prosím, následujte pokyny (Jak uplatnit) a vytvořte nezávaznou objednávku na webu cestovní kanceláře, kde Vám potvrdí dostupnost přistýlek. Krásný den, Míša :)

Morongovi

Dobrý den, rádi bychom využili nabídky a koupili dva vouchery na termín 10.-17.8.2019. jeli bychom dva dospělí a 6tileta slečna-ta.ba byla na pristylce zdarma. Jaký apartmán je prosím největší a je v tomto termínu ještě volný? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Morongovi, Vámi zvolený termín je v tuto chvíli ještě volný. :) Slečnu nezapomeňte uvést v nezávazné objednávce, kterou je nutno vytvořit ještě před zakoupením voucheru. Všechny apartmány jsou koncipovány podobně. Krásný den, Míša :)

Hájková

Dobrý den zaujala mě nabídka zájezdu a mám dotaz zda je volný termín od 3.8. Dva dospělý a jedno dítě 12let a pokud tomu dobře rozumím tak dítě má přistýlku zdarma a jak to má s jídlem je potřeba polopenzi doplatit děkuji za odpověď a jaká by byla celková cena? Hájková

Slevomat.cz

Dobrý den, vidím že v tuto chvíli je pobyt od 3.8.2019, čím dříve zakoupíte, tím lépe. :) Jedno dítě do 13,99 let má pobyt na přistýlce a polopenzi zdarma. Krásný den, Míša :)

Kateřina Šimáková

Dobrý den, máte volný pokoj s přistýlkami (2 dospělí + 2 děti) v termínu 20.7.-27.7. ? Prosím o celkovou částku i s autobusovou dopravou.Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, momentálně v tomto termínu pokoj volný je. :) Dítě do 13,99 let má pobyt a polopenzi na 1. přistýlce zdarma (info v CK).
Dítě do 13,99 let má pobyt a polopenzi na 2. přistýlce za 4790 Kč – 5590 Kč (podle termínu, info v CK). Cestovní kancelář můžete informovat na emailu brno@ceskekormidlo.cz,nebo tel. čísle +420 511 444 3­55. Pěkný den, Honza

Monika Kinacova

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je volný termín pro 4 osoby od 20.7 do 27.7 dekuji Kináčová

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, termín je stále volný.
Hezký den, David :-)

Denisa

Dobrý den chtěla bych termín 29.6.-6.7. pro 2 dospělí plus syn 16let.ubyrovani s polopenzí,doprava vlastní.Prosim zašlete mi cenovou kalkulaci.
Děkuji s pozdravem Netopilová

CK České kormidlo

Dobrý den, cena by byla následující: 2× voucher za 8990 Kč + 9990 Kč za dospělou osobu na přistýlce. Pěkný den

Liliana Zmeul

Dobrý den, kdyby chtěla zájezd na dva terminy, nestalo by to levnějši? napřed děkují za rychlou odpověd´.

Slevomat.cz

Dobrý den, Liliano, cena zájezdu v rámci nabídky Slevomatu je konečná, bez možnosti jakékoliv množstevní slevy. :) Pěkný den, Honza

Hana

Dobrý den,jsme dva dospeli a dve deti ve veku 15 a 10 let.Termin od 20.7 do 27.7.Jaka by byla cena pro vsechny bez dopravy?

CK České kormidlo

Dobrý den, v daném termínu jsou pokoje pouze pro max 3 osoby. Museli byste mít 2 pokoje a zakoupit 4 vouchery. Cena by byla 4× 8990 Kč. Pěkný den.

Lenka

Dobrý den, Máte li volno v termínu 6.7 – 13.7? Od soboty do soboty. Jsme tři dospělí a jedno miminko. Potřebovali bychom dva pokoje. A poprosím cenu. Vlastní doprava. Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, v daném termínu jsou volné už jen apartmány pro 4–5 osob. Cena by byla 3× 8990 Kč, miminko zdarma. Pěkný den

Denisa Vodičková

Dobrý den, pokud bychom jeli v termínu od 27.7. do 3.8., 2 dospělí + 2 děti do 13 let, stačili by nám dva vouchery? Kolik bychom zaplatili v tomto termínu za druhé dítě? Je ještě volný pokoj? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto termínu už bohužel nemáme apartmán 2+2 volný. Volný je nejdříve od 10/8. Přeji hezký den.

Jindřich Valčík

Dobrý den, jaká by byla celková cena pro jednoho dospělého a dvě děti ve věku 11 a 8 let. Prosím o kalkulaci bez dopravy a druhou variantu s dopravou. Předem děkuji, Valčík

Jindřich Valčík

Termín by byl na poslední týden v srpnu. Valčík

Slevomat.cz

Dobrý den, Jindřichu, cena se odvíjí od výběru termínu, stačí termín zvolit ve vyskakovací liště a následně se zobrazí cena nabídky. Cena je pouze za jednu osobu. Příplatky za děti se nacházejí v nabídce pod odkazem Děti a je třeba se o výši druhého doplatku informovat přímo u cestovní kanceláře z důvodu termínů. Autobusová doprava je za příplatek 2 190 Kč – možné zakoupit přímo v CK. Pěkný den, Honza

Lenka

Dobrý den, pokud pojedeme dva dospělí a dvě děti do 12-ti let, stačí zakoupit dva vouchery a budeme mít jeden pokoj pro 4 osoby? Nástup 27.7.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, pro Vaše pohodlí se můžete spojit přímo s naším partnerem na e-mailu brno@ceskekormidlo.cz nebo tel.: 511 444 355. Jistě Vám rádi odpoví na veškeré dotazy ohledně samotného ubytování. :)
Hezký den, David

Martina

Dobrý den, prosím jak to je s dopravou a platbou za děti. Termín 6.7. – 13.7. jsme dvě dospělé osoby jedno dítě 7 let a druhé 15 let.
 Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě si u nás musíte udělat rezervaci na apartmán 2+3, jiný již není volný. Zakoupíte 3 vouchery zde na Slevomatu za plnou cenu na daný termín a 7 leté dítě je na přistýlce zdarma. Cena za dopravu se doplácí poté přímo nám a je 2190 Kč/os. Přeji hezký den.

Marian

Dobrý den,
prosím o info kolik se platí za parkovné,jaká je možnost parkováni.

CK České kormidlo

Dobrý den, parkování 1 €/auto/den – platí se na místě na recepci – parkování je u komplexu.

Martina

Dobrý den, prosím o informaci o ceně při ubytování v termínu od 20.7. do 27.7. – 2 dospělý + 3 děti ve věku 4 roky, 7 let a 10 let. Děkuji moc.

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě je třeba zakoupit 3 vouchery zde na Slevomatu za cenu na daný termín, poté děti už se fakturují přímo přes nás jako CK. 1 dítě je zdarma a druhé za příplatek v daném termín. Na termín od 20/7 ale už bohužel nemáme volný apartmán pro 5 osob. Ten je případně volný od 6/7 nebo až od 10/8. Přeji hezký den.

Zdenka Dušáková

Prosím o zaslání nabídky s dopravou.
Děkuji. Zdena

CK České kormidlo

Dobrý den, nenapsala jsem termín, počet osob ani další informace, zasílám tedy odkaz, ať si uděláte kalkulaci – https://nove.ceskekormidlo.cz/dovolena/leto/10060-chorvatsko-istrie-apartmany-polynesia-s-polopenzi/

Gabriela

Dobrý den, je možné ubytování ve složení rodiny: 2 dospělí a děti 6let – vyspí se i s námi na lůžku, 8 a 14 let. V termínu 29.6. – 7.6. s vlastní dopravou. Děkuji za odpověď a případnou kalkulaci ceny.
Gabriela

CK České kormidlo

Dobrý den,

v počtu pěti osob musíte mít apartmán pro 5 osob, zde platíte 3× 8990 Kč a 1× 5590 Kč za dítě na přistýlce. Dítě 6 let je na přistýlce zdarma. Celkem tedy 32560 Kč

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru