Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dokonalá údržba klimatizace vašeho automobilu i doplnění chladiva

4,5 / 5 Carwest Plzeň  (mapa) 64 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Honza

Myslím, že informace o doplácení chladiva by měla být férově uvedená přímo v popisu nabídky, jako je tam uveden kabinový filtr. Navíc, je uvedeno „V ceně:“ „jeho případné doplnění (starý i nový typ chladiva)“. Také jsem si tedy myslel, že doplnění je v ceně, tedy zavádějící, takže děkuji Barboře.

Carwest

Dobrý den,
náš autoservis nerozhoduje o přesném umístění textů v rámci zveřejněné akce. Pouze poskytujeme přesná technická data, popis a rozsah poskytovaných služeb.
Ze svého pohledu řeknu, že uvedení informace o příplatku v sekci „Příplatky“ mi přijde logické. A prácě v sekci „Příplatky“ je všechno ohledně chybějícího chladiva velmi podrobně vysvětleno.
Co se týká ceny samotného voucheru a případných příplatků, je třeba podotknout, že takto stanovená metoda je ta nejspravedlivější vzhledem k zákazníkům tzn. každý si doplatí pouze tolik chladiva, kolik mu chybí. Pokud bychom stanovili cenou voucheru tak, aby bylo chladivo „v ceně“, byla by cena akce (vzhledem k stále rostoucí ceně chladiva) minimálně dvojnásobná a každý, kdo má systém v pořádku a chladiva dostatek by doplácel na majitele „prázdných“ aut. Doplnění ve smyslu této akce je především údržbou, nikoli opravou. to znamená recyklace starého chladiva, vyčištění, diagnostika systému a doplnění nového chladiva a oleje.

Barbora

Dobrý den, koupila jsem si voucher za 999 kč, v popisu voucheru je napsáno Dokonalá údržba klimatizace vašeho automobilu i doplnění chladiva, a nyní čtu v příplatcích, že za naplnění klimatizace budu platit, je to tak? Díky za odpověď.

Carwest

Dobrý den.
Zakoupený voucher obsahuje jednak vycisteni a desinfekci klimatizace nejucinnejsi kombinovanou metodou (ozon+pena) a jednak cely proces recyklace chladiva s vycistenim systemu, zkouskou tesnosti a doplnenim kompresoroveho oleje. Recyklace znamena „vymena“ stare naplne chladiva za novou. Pokud mate tesny system a stav chladiva na optimu, nebudeme nic doplnovat a priplacet nebudete nic. Pokud Vam ovsem nejake chladivo chybi, budete doplacet mnostvi, ktere doplnime do stanovene optimalni naplne. Jinak receno, pokud mate klima v naprostem poradku a chladivo Vam nechybi, opravdu se nic nedoplaci.
Pripominam, ze stejne tak se plati zvlast cena kabinoveho filtru, ktery se pri desinfekci musi vymenit. V cene voucheru je v pripade cisteni veskera prace a chemie, ktera se pri cisteni pouziva, stejne tak i ukon vymeny kabinoveho filtru.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru