Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Cykloturistika a turistika – Broumovsko, Adršpach, Orl. hory až Krkonoše /Kladské pomezí/

4,5 / 5 Penzion Ve Srubu Adršpach (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva Foltynova

Dobry den,mam vazny zajem o tyden dovolene u Vas nejlepe v srpnu.Muzete mne,prosim,poslat nabidku do e-mailu.Je to pro 2 dospele osoby.Dekuji

Penzion Ve Srubu

Neznám váš e-mail? Napište si termín, který by Vám vyhovoval na e-mail penzionvesrubu@seznam.cz. Tam se řadí požadavky chronologicky za sebou.

Jaroslav Kořínek

Dobrý den, chtěli bychom na 4 dny do konce června, je ještě volný termín. Jsme dva dospělí a dvě děti, 13 a 2 roky. Děkuji.

Penzion Ve Srubu

Ano je volný termín NE 23.6. – ST 26.6. 3 noci 4 dny Pro rezervaci je třeba udělat závaznou objednávku v co nejkratší době a zaslat kod voucheru na e-mail penzionvesrubu@seznam.cz

Kateřina Vostálová

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda k pobytu se může přikoupit i večeře čili polopenze a zda je zde moznost ubytovat dva psy ( bordel kolie – velmi vychované).

Děkuji za vaši odpoved.Vostalova

Penzion Ve Srubu

Pokud si přečtete nabídku na Slevomatu, zjistíte, že na penzionu se nevaří, pouze podávají snídaně a v ceně jsou teplé nápoje po celé dny pobytu, takže večeře se doobjednat nedají. Naši hosté přijíždějí většinou z výletů již po večeři, nebo lze u nás grilovat či opékat v zastřešeném ohništi po celý rok. Co se týká ubytování psů, zasíláme před rezervací našim potencionálním klientům „Podmínky pro ubytování se psem“, které je třeba odsouhlasit. Pokud se s nimi chcete seznámit, komunikujte prosím na e-mail penzionvesrubu@seznam.cz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru