Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní servis klimatizace ve vašem voze

4,4 / 5 Pneucentrum Motol Praha - Motol  (mapa) 156 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Kristína

Dobry den, jaká je cena za gram chladiva u balíku 500g v ceně? A na kdy máte nejblíž volné termíny? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel se nám nepodařilo zajistit odpověď od partnera včas a tato akce již vypršela. Věříme, že příště budeme schopni obratem získat veškeré informace. :-)
Hezký den, David :-)

Olga

Dobrý den. Pripada mi poněkud matoucí název vašeho balíčku. Pod pojmem kompletní servis si představuji, že ze servisu odjedu s funkční klimatizaci. A v tom by mi balíček nepomohl. 🙁

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
jedná se o údržbový servis, který by měl běžný motorista absolvovat alespoň jednou ročně. Předejdete tím pak větším potížím a následným opravám například chlazení, čerpadla apod. Tyto opravy samozřejmě balíček nezahrnuje.

S pozdravem
PNEUCENTRUM MOTOL

Jan Nerad

Dobrý den, v komentářích se objevuje, že jste si účtovali i za chladivo, které jste jen do oběhu po recyklaci vraceli a nepřidávali. Je to skutečně tak, že si účtujete jen za chladivo přidané do plného stavu, nebo i za to, které odsajete a zrecyklujete? A jak případně poznám, kolik ho budu potřebovat? Děkuji za odpověď.

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
chladivo odsajeme, zrecyklujeme a vrátíme zpět do systému. K tomu doplníme nové chladivo, bude-li potřeba a pouze to nové chladivo je účtováno. Kolik Vám naúčtujeme si můžete lehce zkontrolovat na vyjetém lístku z plničky, který všechny informace obsahuje.
S pozdravem
PNEUCENTRUM MOTOL

Lucie Vobořilová

Dobry den ,priplatek dezinfekce ventilačního systému stoji kolik prosim vas?

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
v ceně je již obsaženo ozonové čištění s přístrojem OZON MAKER. Je možné pak navíc využít ještě ultrazvukovou dezinfekci WYNN´S AIRCO-CLEAN. Tato služba stojí včetně náplně 490Kč.

Pneucentrum Motol

Daniela

Dobrý den, staré odsáté chladivo vracíte zpět do okruhu? V případě voucheru s chladivem DO 500g by se naplnilo 500g novým až pak zbytek starým? Děkuji za odpověď.

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
chladivo se odsaje a zrecykluje. Poté se vrátí zpět a doplní se novým až do 500g.

S pozdrasvem
Pneucentrum Motol

Lucie

Dobry den, jak moc dopredu je potreba se objednat na odpoledni terminy kolem 17hod? Dekuji a doufam ze tedy plati pri voucheru +500g chladiva, ze se priplaci az nad 500g?

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
objednat se je možno v rámci maximálně 3 dnů. Určitě pro Vás místo najdeme. A přesně tak, připlácíte pouze v případě, že Vám doplníme více než 500g nového chladiva

S pozdravem
PNEUCENTRUM MOTOL

Simona Sanetrík

Dobrý den. Chci se zeptat, pokud mám nádrž na chladící kapalinu větší a těch 500g chladiva by nestačilo, je potřeba doplnit zbytek chladiva?

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
určitě pro správný chod klimatizace doporučujeme naplnit potřebné množství chladiva. Pokud by v oběhu nebylo dostatek chladiva, nemusela by klimatizace běžet správně a její funkčnost by mohla být omezena především za vysokých teplot, kdy klimatizaci využíváte nejvíce

Váš
PNEUCENTRUM MOTOL

Tomáš Brzák

Dobrý den, rád bych se zeptal jak je to se zakoupením balíčku „Kompletní servis klimatizace + čištění ozonem + 500 g chladiva“. V této variantě by mělo být v ceně doplnění 500 g chladiva, avšak v záložce Omezení se píše, že každý gram nad 250 g bude zpoplatněn v poměru 2 kč/gram. Mám tedy nárok na 500 g nebo jen 250 g? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, omlouváme se za nedorozumění. V této variantě máte nárok na 500g chladiva, nemusíte se bát. Děkujeme za upozornění a tuto chybu se pokusíme co nejdříve odstranit. :)
Hezký den, David

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru