4chodové degustační menu: hovězí entrecôte s foie gras nebo filety dorády
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 7. 2019.
V ceně
2× předkrm
- Jemně sekaný tataráček z čerstvého lososa (70 g) s avokádem, marinovanou šalotkou a kaparovými květy, doplněný pěnou z dijonské hořčice
2× polévka
- Chřestový krém s raviolou plněnou rukolovým pestem a mušle vongole
2× hlavní jídlo z výběru
- Filátka dorády šedé (150 g) připravované na tymiánovém oleji s tempurovanou zeleninou a krémové italské rizoto s restovanými krevetami a červenou čekankou
Nebo - Hovězí entrecôte (150 g) ochucený zauzenou solí na restovaném čerstvém špenátu s potrobello a prudce restovaná foie gras, doplněno sušenými plátky brambor grenaille
Dezert
- Variace Volcano minidezertů pro dva
Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň den předem na tel. 725 755 750.
Změna plánů? Nevadí, jen nezapomeňte alespoň 12 hodin předem rezervaci zrušit, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Víte, že v Praze je sopka, která místo lávy chrlí jedno skvělé jídlo za druhým?
Zažijte erupci chutí a zajděte na degustační menu do restaurace Volcano Grill House. Šéfkuchař a jeho tým připravil speciálně pro zákazníky Slevomatu 4 chody od předkrmu až po dezert. Hlavní jídlo si můžete vybrat ze dvou možností: dáte si buď rybu s krémovým rizotem a krevetami, nebo hovězí roštěnec s prudce restovanými foie gras.
„Jídlo i prostředí bylo skvělé“ – Martin, říjen 2018
K pití vám šéfkuchař doporučuje tato vína:
- K rybě Pinot Bianco & Sauvigonon & Chardonnay „448 S. L. M.“ Alto Adige IGT, Girlan, 648 Kč
- K hovězímu Malbec Reserva Mendoza DOC, Kaiken, 648 Kč
Tip: Restaurace je kousek od Prokopského údolí. Hodování můžete spojit s krásnou procházkou.