Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená na Liptově: až 7 nocí v klidném prostředí se snídaní či polopenzí

4,2 / 5 Motel Hôrky Liptov - Slovensko (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Sitřová

Dobrý večer.Zaujala mê vaše nabídka o rodinný letní balíček pro 4 osoby s polopenzí.Prosím byl by volný termín od 18.7.-22.7.2019 a prosím cena.Děkuji mic Sitařová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, ano, tento termín je stále volný. Pro ověření dostupných termínů si u Vámi požadované varianty rozklikněte možnost „vybrat termín“ a dále se můžete podívat do kalendáře. Vaše varianta stojí 8 810 Kč.
Hezký den, David :)

Jana Vanková

Dobrý den, nejsem schopna dopočítat se ceny za rodinný pokoj (tzn. dvoupokojový apartman asi?) pro 2 dospělé a dvě děti do 6ti let a psa (labrador) na 6–7 nocí s polopenzí (balíček letní pobyt)? Moc děkuji Jana V.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, zde stačí pouze vybrat Vámi požadovanou variantu a v kalendáři zakliknout určitý termín. Pokud by šlo o rodinný pokoj, jsou děti již v ceně voucheru, tudíž k výsledné kalkulaci stačí připočítat cenu za pejska 8Eur/Noc.
Hezký den, David :)

Jana

Dobrý den,
zaujala mne Vaše nabídka rodinného pokoje. Jde využít tato nabídka i pro dva dospělé v jedné místnosti a v druhé místnosti 1 dospělý a 1 dítě? Nebo by se něco doplácelo? A je před Motelem nějaké dětské hřiště?
Děkuji předem za odpověď
 Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, ano, tato nabídka lze využít na jakékoliv 4 osoby. Nebudete nic doplácet, jelikož je to součástí balíčku. :)
Hezký den, David

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru