Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7 nocí ve vile v chorvatské Vodici: doprava, polopenze, animační program

4,3 / 5 CK Pelhrim Vodice - Chorvatsko (mapa) 2 prodeje

Hodnocení podniku CK Pelhrim

4,3 207×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Ondřej
srpen 2020
 4,0/5

Kousek od moře, pěkné prostředí, dobré stravování v nedaleké restauraci.

Chybějící klimatizace na pokojích.

Hodnoceno: 15. srpna 2020
Hodnocená nabídka: 7 nocí v chorvatské vilce: polopenze i doprava
Petra
září 2019
 5,0/5
Hodnoceno: 1. září 2019 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: 7 nocí v chorvatské vilce: polopenze i doprava
Eliška Lucie
červenec 2019
 5,0/5

Milí majitelé vily i personál v restauraci. Úžasné snídaně i večeře. Skvělí řidiči v autobuse. Ubytování v klidné části města.

Informace od delegátky nebyly aktuální, její překlad jídel v restauraci do češtiny vůbec neodpovídal jídelníčku. Měla jsem pocit, že se více stará o lidi v Poreči a Vodici nemá tolik připravenou.

Na plážích a především v NP Krka (výlet) bylo velmi mnoho lidí, ale to se dá očekávat.

Hodnoceno: 16. července 2019 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: 7 nocí v chorvatské vilce: polopenze i doprava
Petr
říjen 2018
 5,0/5

- služby CK a doprava: bezproblémová komunikace, fajn řidiči, časté zastávky autobusu, autobus klimatizovaný, možnost dokoupení výletů
– ubytování: klidné prostředí v rodinném penzionu
– strava: polopenze v nedaleké restauraci, snídaně formou bufetu, večeře tříchodové a moc milá a ochotná obsluha
– lokalita: větší město s krásným historickým centrem, široká nabídka všemožných aktivit, spousta restaurací, skvělá zmrzlina téměř na každém kroku
– moře a pláže: čistá voda, pláže převážně betonové s pozvolným vstupem do moře

- ubytování skromnější
– ježci v moři (jsou nutné boty do vody)

Hodnoceno: 3. října 2018 – Partneři
Hodnocená nabídka: 7 nocí v chorvatské vilce: polopenze i doprava
Eliška
září 2018
 5,0/5

Lokalita byla naprosto perfektní, kousíček od pláže, překrásné městečko, čisté moře. Ubytování příjemné, odpovídající ceně zájezdu, nabízené výlety skvělé, nádherně jsme si dovolenou užili!

Nebyla jsem příliš nadšená z dopravy, uzamčené toalety v autobuse, kvůli tomu zbytečně časté přestávky, ale to je nejspíš má jediná výtka.

Hodnoceno: 9. září 2018 – Partneři
Hodnocená nabídka: 7 nocí v chorvatské vilce: polopenze i doprava
Ověřený zákazník
srpen 2018
 2,0/5

Moře, dobré jídlo!, asi to odpovídá ceně zájezdu

Podprůměrné ubytování
–3 lůžkový pokoj = 2 lůžkový pokoj + 1 postel navíc (takže jenom 2 židle, 2 noční stolky.. v uličce mezi postelemi lze projít jenom když jeden sedí na posteli s nohama, balkon se otevírá jako na fotce, takže skoro žádné větrání a průchod k posteli vpravo jenom když jsou dvířka zavřené, navíc přímo nad 3. posteli je klimatizace, kterou samozřejmě nemůžete používat jestli nechcete aby ten chudák hned dostal rýmu)
-všechno v koupelně se sotva drží
-teplá voda ve sprše jen několik hodin během odpoledne
-chování pana domácího, který si myslí že má právo křičet na člověka když tomu je jenom 20 let a hlavně když je to holka :/
Kdyby se nestala ta poslední nepříjemnost, která zkazila poslední 2 dny dovolené, žádné hodnocení by tady nebylo, ale tohle už je moc

Hodnoceno: 28. srpna 2018
Hodnocená nabídka: 7 nocí v chorvatské vilce: polopenze i doprava
Kateřina
srpen 2018
 3,0/5

Tato dovolená je s velkým vykřičníkem pro nenáročné. Pokud jde člověku jen o moře, tak to je zde naprosto skvělé, krásné na šnorchlování, je zde velmi postupná hloubka, takže i 10 metrů od pláže má člověk vodu do půli těla, což někomu může vyhovovat a někomu zase ne. Voda je ale krásně čistá. Nutno říci, že moře je chladnější, především v dopoledních hodinách, pokud je hezké počasí, tak odpoledne už je voda vyhřátá až až. Vodice jsou skvělé na každodenní vycházky, rozhodně stojí za to zkusit proslulé stánky se zmrzlinami, ale i muzeum ve Vodicích (malé, ale vcelku hezké). Pokud ovšem bude pršet, zvládne se program na naplnění dne ve městě vymyslet jen tak právě na jeden den, další dny už jsme se nudili a nevěděli, co se sebou. Z Vodic je ale možnost vyrazit na spousty výletů, ať už lodí, autobusem nebo autem.

Delegátka: paní Libuška je úžasná a ochotná, takže i když nás dost věcí štvalo, fakt není možné vylívat si zlost na ní, protože je vidět, že dělá, co může, aby vše správně šlapalo. Takže děkuji delegátce za skvělou komunikaci <3
Ubytování: tady bych dala známku tak 3–4. Přestože jsem zvyklá na kempy a krosnu na zádech a řadím se mezi nenáročné. Předně je nutné zmínit, že jak CK slibuje klimatizaci, tak ta není v každém pokoji (co jsem vypozorovala, tak v přízemí není, v patrech už je, v přízemí také nejsou balkony, v patrech ano – rozhodně doporučuji balkon i v případě sdílení s dalším pokojem). Také ovšem není v ceně zájezdu, jak je OPĚT špatně uvedeno. Pan majitel si za klimatizaci účtuje 200 kun na týden, což je stále velmi příznivá cena (asi stovka na jeden den) a rozhodně ji člověk využije. Wi‑Fi je na hotelu hned 2×, přesto naprosto nefunkční, možná budete schopni si vyřídit nějaký mail, ale nic jiného (nejsmutnější je, že nahlašované to bylo několikrát, určitě každý turnus, ale majitelé s tím asi prostě nic nedělají a delegátka s tím sama nic nezmůže). Pokoje byly malé, ALE tady bych problém doopravdy neviděla, prostě klasika, žádné roztahování, ale nedá se říct, že by se tam nedalo hnout (navíc v předsíňce je skříň na kufry). Nicméně úklid se za celý týden nekoná, ten padá na hlavu každého návštěvníka, přičemž ale košťátko s lopatkou jsme nenašli, zřejmě by bylo k zapůjčení od majitelů. Koupelna je titěrná (minimálně v našem pokoji v patře byla miniaturní, v přízemí je větší). Odpady špatně odtékají, takže sprchování je tak na 3 etapy s průběžným vypínáním vody. Každý návštěvník dostane jen jeden toaletní papír a zbytek si musí na týden koupit sám. V hotýlku momentálně probíhá ostříží kontrola ložního prádla i ručníků a jakmile se něco zdá, že nepůjde vyprat (i když opak je pravdou – osobní zkušenost s ručníkem, který jsem vyprala obyčejným mýdlem), tak Vám majitel klepe na dveře a upozorňuje, že chce koupit náhradu nebo zaplatit škodu. Z toho pro mě vyplynula celotýdenní „schíza“, co ještě omylem ušpiním a dostanu vynadáno. Jinak jsou majitelé doopravdy milí a ochotní lidé, ale nedokáží pochopit, že jim někdo nerozumí, protože přestože oni vídají Čechy každý rok, já rozhodně každý rok nevídám Chorvaty, tudíž občas jsem byla ztracená a odkývala bych snad i doznání k vraždě… Jo a příjezd je v 6 hodin ráno, pokud se na cestě něco nestane, check-in je v poledne. Check-out je v 9 hodin ráno a odjíždí se kolem půl páté, pokud se autobus na cestě do Vodic nezdrží, my jsme měli odjezd posunutý až na 7 hodin večer. Po příjezdu ani při odjezdu nepočítejte s přístupem na WC, to je možné jen tehdy, pokud má hotel volný jeden pokoj, v opačném případě jděte čůrat třeba do moře. Nebo na záchody na pláži. (Při odjezdu nakonec byly zařízené toalety i v restauraci.)
Stravování: no původně jsem chtěla dát známku 2, nakonec ale za 3. Snídaně samoobsluha v bufetu, výběr OK (jogurt, cornflakes, párky, vajíčka, pečivo, pití), káva s prominutím odporná, měli by vymyslet jiný způsob podání, jelikož je v termosce s pumpičkou, takže půlka hrnku je zpravidla logr. Na výběr je ještě čaj, voda a asi stokrát zředěný už tak 50% džus. Každopádně pití je u snídaně zadarmo. Nejvíc mi vadilo každý den staré pečivo, nic nebylo čerstvé, jednou někdo z návštěvníků vyndal i shnilý kus chleba a položil ho obsluze na okýnko (ten chleba tam byl celou dobu a všichni jsme ho viděli, obsluze je to prostě jedno), jednou měla sestřenice zkaženou šunku. Večeře jak kdy. Každý den je polévka z pytlíku, salát (rozuměj krouhané zelí, krouhané zelí s ledovým salátem nebo ledový salát s plátkem rajčete) a hlavní chod, který se vybírá ráno ze 2 jídel (maso/ryba). Hlavní chod většinou OK, žádná hitparáda, ale neurazí. Obsluha je milá, ale vše jim strašně trvá. A bohužel je to nastavené tak, že ti, kdo mají polopenzi v zájezdu, tak dostávají k jídlu takovou nižší ligu, zatím co všichni jiní příchozí si jedí jak králové. Je to spíš ke zklamání. Pak je ještě dezert (ovoce, zmrzlina, puding, štrůdl), u kterého doporučuji rovnou požádat o účtenku za pití, jinak tam pak můžete čekat klidně dalších 20 minut, než Vám ji donesou.
Doprava do Chorvatska: řidiči mají můj obdiv, jsou to milí chlapíci, i když nedoporučuji přijít ani o minutu později, než je na zastávkách domluveno, nevyhnete se poučení o dochvilnosti. Autokar je fakt hloupý. Záchody nefungují (resp. není na nich ani klika), sedadla se dají položit o 5 cm dozadu a s jedním lze vyjet do uličky asi o 10 cm. Mám 164 cm a koleny jsem byla na sedadle přede mnou, jak to dělali ti velcí chlapi a tatínkové, netuším. Nepočítejte se spánkem, budete rozlámaní. Doporučuji striktně sedět v poloze v sedě a nezkoušet žádnou jógu, tak je to totiž ještě horší.
Jako samotnou kolonku prostě musím uvést informace od CK, i když už jsou v textu zmíněné. Ani mapa s polohou hotelu nesouhlasí. Již zmíněná klimatizace mě dokázala akorát z principu naštvat. Navíc po obdržení informací o zájezdu se liší i cena za klimatizaci, kterou nakonec CK avizuje, že je dražší (takže cena od majitele je nakonec příjemné překvapení). Když jsem delegátce sdělovala, že původní informace byla, že klimatizace je v ceně zájezdu, bylo vidět, že ji to akorát postavilo do hloupé situace, takže mi to pak bylo vůči ní spíš líto a dál jsem to neřešila.

Hodnoceno: 20. srpna 2018 – Partneři
Hodnocená nabídka: 7 nocí v chorvatské vilce: polopenze i doprava
Lubos
červenec 2017
 5,0/5

Vse

Nebyly osusky, pouze rucniky

Hodnoceno: 21. července 2017
Hodnocená nabídka: 7 nocí v chorvatské vilce: polopenze i doprava
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru