Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hydratační kosmetické ošetření rostlinnou bio kosmetikou

KOLAGEN centrum Praha - Karlín  (mapa) 30 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dan a

Dobrý den,
všimla jsem si, že nemáte volný jediný termín pro večerní ošetření – návštěvu (90 minut).To je docela vtipné. Co má podle Vás dělat člověk, který je zaměstnán a jindy než po 17 h. nemůže? Službu jsem dostala jako dárek a nyní jsem pěkně nahraná. Prosím o návrh řešení.

KOLAGEN centrum

Dobrý den, na voucherech a na akci je napsaná pracovní doba každý den od 10:00 do 16:00 hodin, což si asi někdo, kdo Vám voucher pořizoval nevšiml. Nicméně jsem některé dny v práci déle, jen je nemohu blíže – obecně specifikovat. Vždy se snažím klientkám vyhovět a nabídnout vstřícné řešení, pošlete mi SMS na tel. 724 318 818 a napište mi od kolika hodin a které dny v týdnu můžete přijít, nějak to vyřešíme. S pozdravem Alena Štiková

K.

Dobrý den,

co prosím znamená hodnocení vaší nabídky: „kosmetička vykázala voucher před samotnou službou, která nebyla absolvována?“ Myslela jsem, že nešvar uplatňování kuponů před návštěvou již zmizel… Děkuji.

KOLAGEN centrum

Dobrý den, toto je již stará záležitost (myslím, že více než rok), došlo k tomu z důvodu mé plánované dovolené a místo rezervace jsem omylem voucher uplatnila a neuvědomila si to, protože se klientka 3 x přeobjednávala, ve finále nepřišla ani na poslední domluvený termín a omluvila se hodinu předem, čímž nesplnila podmínky pro omluvu, proto byla rozzlobená a napsala mi toto hodnocení. I tak by byl podle smluvních podmínek voucher uplatněn, rezervuji pro klientky místo a pokud nepřijdou a včas se neomluví, nemohu si toto místo zaplnit jinou klientkou, takto je to domluveno se Slevomatem.
Běžně zadávám vouchery do rezervačního systému a uplatní se v den vykonání služby.
S pozdravem Alena Štiková

Jaroslava

Dobrý den, je možno místo alginátové masky použít při ošetření jinou.
Děkuji za odpověď.

KOLAGEN centrum

Dobrý den, ano, je možno použít jinou masku. S pozdravem Alena Štiková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru