Nové 4chodové degustační menu à la carte v Málek restaurantu v Rožnově
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2019.
V ceně
4chodové degustační menu připravené z regionálních potravin pro 2 osoby
Každý z vás si vybere z à la carte menu:
- 1× přípitek vínem Rothschild z rodinných vinic ve Francii (à 0,1 l)
- 2× amuse bouche
- 1× předkrm (à 80 g) nebo polévka podle výběru
- předkrmy
- tvaroh s chlebem – kozí bio tvaroh, řeřicha, piccalilli zelenina, focaccia
- hovězí šunka – chlebové chipsy, little gem, okurek, rajče, křenový sorbet
- pstruh lososový – tatarák, variace chřestu, žloutek
- semolina – gnocchi, vejce, smrž, karotka, chia semínka
- polévky
- telecí consomé
raviola s telecím masem a hráškem, zelenina - cuketový krém
česnek, zakysaná smetana
- telecí consomé
- předkrmy
- 2× hlavní chod (à 80 g masa v syrovém stavu) podle výběru
- 1× dezert podle výběru:
- čokoláda
variace Málkovy čokolády, sorbet z karamelizované bílé čokolády - červený pomeranč
posset, pistáciové gelato, semolinový bisquit - rebarbora
rebarborový koláč, crème fraîche, sorbet, sladová drobenka - sýr
selekce bio sýrů od lokálních farmářů
- čokoláda
- Rezervace: nutná předem na tel. 733 713 215 nebo na e‑mailu rezervace@malekrestaurant.cz
- Při rezervaci uveďte kód voucheru.
- Víkendové termíny mohou být obsazeny. Tip: Kvůli vytíženosti restaurace jsou nejvhodnějšími dny pro návštěvu středa až pátek.
- Menu se může měnit podle aktuální dostupnosti surovin.
- Za příplatek je možné zajistit hlídání dětí během vaší hostiny. Rezervace je nutná předem, a to na tel. 774 430 000.
- Děti mohou také využít dětské zábavní centrum Pohádkové lázně.
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co říkají hosté Restaurantu Albert Málek? „Tak sem rozhodně musíme ještě jednou!“
Zamilujte si i vy kulinářské umění šéfkuchaře Tomáše Kapouna – kouzlí v Restaurantu Albert Málek****, která je součástí Rožnovského pivovaru. Kromě stovek a tisíců hvězdiček od spokojených hostů nedávno přibyly ještě 3 hvězdy od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a to je pochvala, která se cení.
Předkrm nebo polévku, 2 hlavní chody i dezert si každý vyberete z celého à la carte menu. Vyzkoušejte telecí consomé, nechte na jazyku rozplynout 36 hodin pečený vepřový bok nebo ochutnejte jehněčí kýtu. A závěrečná tečka? Co třeba lahůdky z místní čokoládovny nebo Rožnovské sýry?
Tomáš Kapoun strávil většinu své praxe v Anglii. Dva roky vařil ve Vineyard at Stockcross u gurua michelinských kuchařů Daniela Galmische, který 21 let po sobě obhajuje michelinskou hvězdu. Zkušenosti si rozšiřoval kratšími stážemi např. v Le Manoir Aux Quat´Seisons, který se pyšní 3 michelinskými hvězdami. Následovalo 6 let praxe v Bowood, který patří členům královské rodiny, pro které zde i vařil. |
„Líbilo se nám úplně vše, jídlo výborné, prostředí příjemné a obsluha profesionální.“ – Veronika, únor 2018
Nechte se pozvat do nově zrestaurovaných pivovarských sklepení z roku 1712 a vyzkoušejte mistrovství zdejších kuchařů. Díky nejnovějším technologiím, pečlivě vybíraným surovinám lokálního původu a stylovému prostředí to bude zážitek, na který se jen tak nezapomíná.
Tip: Podívejte se na pořad Ano, šéfe!, ve kterém restaurace získala cennou trofej, a přečtěte si další hodnocení spokojených hostů.
