Maso ve 100% formě: flank, flap i tri-tip roast steak v restauraci pivovaru Volt
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 23. 9. 2019.
V ceně
2× steak (à 200 g) dle výběru:
- Flap steak (neboli bryndáček)
- Flank steak (čili zrcátko)
- Tri-tip roast steak (aneb holubička)
2× příloha dle výběru (à 120 g):
- Mačkaný brambor
- Brambory Grenaille s rozmarýnem a červenou cibulí
- Domácí hranolky
2× salsa dle výběru:
- Demi-glace s barevným pepřem
- Bylinkové máslo
- Argentinská omáčka Chimichurri
Rezervace: alespoň 24 hodin předem na tel. 778 885 904.
Za 68 Kč lze doobjednat:
- chřest na másle
- španělské papričky Padron
- grilovanou zeleninu
- denní salát z čerstvé zeleniny
Storno 24 hodin předem.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Hlad nesnese žádnou revoltu – zajděte s ním radši do Voltu!
Je libo bryndáček? Či zrcátko? Nebo snad toužíte po holubičce? Nebojte, nikdo se nezbláznil – to jsou jen české názvy různých částí hovězího. Nejspíš se ale v Grill restaurantu Volt zblázníte vy – do chuti skvělých 200g steaků z toho nejkvalitnějšího stařeného masa, ke kterému dostanete i přílohu a salsu dle výberu.
Restaurace je součástí oblíbeného pivovaru Volt, který před rokem navštívila a nadšeně ohodnotila i zákaznice Slevomatu Sandra:
„To místo? Naprostá bomba! Úchvatný výhled na přehradu a na dvoře mají skleněnou instalaci z jednoho z ročníků Signal festivalu. Prohlídka a pivo skvělé. Krásné prostředí i uvnitř v hospůdce… Dá se tu v pohodě zaparkovat. Jsme naprosto spokojeni a jakmile budeme mít cestu do Jablonce, určitě se tu otočíme :-)“ (2. 4. 2018)
Maso plné chuti: vyzrálé a z českých chovů
Voucher vám zajistí 2 výtečné steaky připravené na grilu Big Green Egg. Každý si vyberete ze 3 druhů:
- Flank steak neboli zrcátko je libové maso z hovězího pupku, přesněji ze spodních břišních svalů.
- Flap steak je díky svému tvaru znám i jako bryndáček. Jde o chuťově jemné, šťavnaté maso ze střední části pupku.
- Tri-tip roast steak čili holubička je výjimečnou částí velkého ořechu – také ideální pro grilování.
Za kvalitu ručí také firma Amaso, která Voltu dodává vynikající, min. 32 dní stařené (a tedy krásně měkké) hovězí maso z českého strakatého skotu. Díky péči o zvířata při chovu a jejich vyváženému krmení se vám tak dostane na stůl maso s optimálním podílem tuku – tahle šťavnatá pochoutka vám prostě vezme dech.
Tip: určitě tady zkuste pivo – je v okolí vyhlášené. K lahodným pokrmům ale samozřejmě patří i skvělá vína – těm tady věnovali velkou pozornost, proto neváhejte a některé k masu ochutnejte.