Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profi zubní péče: Vysoce kvalitní implantát a případně i nasazení korunky

4,7 / 5 Artstom Praha - Vysočany  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie Brisudova

Dobrý den, měla bych zájem o variantu s korunkou. Ale ta se mi zdá dost drahá, 7 tisíc. Je možné si zaplatit jen implantát a pak se domluvit na jiné korunce (platila jsem naposled cca 4500 Kč). Plus jak se řeší doba hojení 2–4 měsíce? To chodí člověk se šroubem v puse nebo dostane provizorní (pryskyřicovou) korunku? Děkuji

ArtStom

Dobry den, ano, muzete vybrat variantu bez korunky: Zubní implantát + vhojovací váleček. Provizorni korunka je za preplatek, ma smysl pouze vepredu ve viditlene oblasti usmevu.

Veronika Kadeřábková

Dobrý den,

koukala jsem, že vocher je možné dokoupit pouze do 31.5. Bohužel nestihnu absolvovat do této doby absolvovat vstupní prohlídku. Nicméně zde na slevomatu se píše, že když nebude možné implantát zavést, lze požádat slevomat o navrácení peněz (mínus 1000Kč vstupní prohlídka).

Lze ho tedy koupit a absolvovat prohlídku až příští měsíc?

Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, obě dvě varianty voucheru mají platnost do 31. 8. 2019. Myslím si tedy, že se to určitě dá stihnout.
Hezký den, David :)

Renata

Dobrý den, jak rozumět pojmu „doživotní záruka“ a jak je to s tím pokud by případně nastaly už v počátku potíže s nepřijmutím implantátu kvůli rozhozené imunitě? Děkuji.

ArtStom

Dobry den, v pripade neprijmuti implantatu kvuli imunite, bude provedena opakovane implantace noveho jinyho implantatu na nase naklady. Opakovana implantace kvuli imunite se provadi u 1% pacientu, a jeste se nestalo ze by to nepomohlo.

Jan Kvapil

Dobrý den, uvedené ceny jsou za implantát jednoho zubu, je možné se u vás objednat a nechat si doplnit chybějící zuby spodní čelisti postupným zaváděním, třeba v půl ročních intervalech.

ArtStom

Ano, ceny jsou za implantat jednoho zubu. Co se tyka provedeni a poctu implantatu je treba nejdriv absolvovat prohlidku, kde vam lekar rekne kolik implantatu je potreba zavest pro pozadovany vysledek, pak zakoupite nutny pocet implantatu na slevomatu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru