Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstupné pro páry i rodiny s dětmi do zábavního areálu Šikland

4,6 / 5 Šikland Zvole  (mapa) 125 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Míša

Dobrý den, je možné u vás využít i Siklaky z loňského roku? Pár nám jich zbylo a je nám líto je vyhodit když staly tolik peněz. Děkuji

Šikland

Ano, můžete

Alena Hornatova

Dobry den.Jsme dva dospeli,ja a dcera+vnuk 5let a moje maminka 76let.Jake vstupne mame zvolit?Je sleva pro duchodce? Take mame 2 civavy,nekde jsem tady cetla,ze k vam smi.Byly by ve psim kocaru opatrenem sitkou.Je mozne se u vas ubytovat v chatce?Dekuji Hornatova

Šikland

Dobrý den, volila bych variantu pro 3 osoby, maminka jde zdarma (nad 70 let). Pejsci dopláci 50kč, to na místě. Ubytování možné je, ale chatlu bych asi nedoporučila pro rodinu, je spíš pro trempiky. Ohledně ubytka info na www.sikland.cz nebo 602750130. děkujeme

Jitka

Dobrý den, Jsme 5 čletná rodina 2 dospělí a 3 děti (nejstarší 10let a nejmladší 5let) Jaká varianta by byla pro nás nejlepší? Díky za odpověď

Šikland

Dobrý den, varianty jsou dvě a top bud si koupit rodinou pro 4 osoby a jedno dítě doplatit na místě a nebo si koupit dva a to jeden pro 3 osoby a druhý pro 2 osoby a využít tak.

Marketa

Dobry den,chtely bychom variantu pro tri,ale chtely bychom tam zaroven stanovat,(asi ze soboty na nedeli) tedy jednu noc,kolik doplatime na miste?

Šikland

Dobrý den. S vlastním stanem platíte 60 Kč / osoba / noc a pak budete potřebovat vstupenku na druhý den, co je jen pobztová taxa 50 Kč / osoba / den. Platí se ještě parkovné 50 kč.

Hanzalová

Dobrý den,
v areálu je údajně možnost postavit si svůj stan? Musí se hlásit dopředu nebo stačí až na místě když dojedeme?
Děkuji za info

Šikland

Dobrý den
obě varianty jsou možné. Můžete rezervovat dopředu nebo přijet a formality vyřídit na místě.

Sabina

Dobrý den, zvažujeme koupi voucheru pro 3 (2 dospělí + 1 dítě). V rámci voucheru je vstup pro 3 na 4 atrakce tzn. že dostaneme při vstupu 12 šikláků? Dle webovek je vstup na atrakci za 1 šiklák. Děkuji za vysvětlení, Sabina

Šikland

Ano je to tak, na většinu atrakcí je 1 Šiklák, Na některé vybrané jsou to 2 Šikláky (například noční strašidelní jízdy Union Pacifikem a mylím ještě hledání drahokamů, kde si odnášíte polodrahokamy).

Igor Jakubec

Dobrý den, jsme čtyři dospělí. Mohu uplatnit rodinné vstupné pro čtyři osoby za 989 Kč?
Děkuji.

Šikland

Ano, jedná se o základní vstupenky, tedy platí pro dospělé nebo děti.

Halamíčková Jarmila

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat,kolik bych platila za dva dospělé přes 60 let a dvě děti 9, 11 let? děkuji Vám Halamíčková.

Šikland

Dobrý den, je to voucher pro 3 osoby, tedy 899 Kč.

Jarda

Dobry den,
jakym zpusobem mate zajistenou bezpecnost zakazniku? Konkretne deti a vlacek.

Šikland

Dobrý den, vláčky a všechny atrakce mají potřebné atestace a povolení Personál je proškolený. Při dodržování pokynů, by se nemělo nic stát. Vláček, který bude v provozu – tedy kolejový Union pacific, za 22 let svého provozu, neměl žádnou vážnou nehodu. Druhý vláček, který bude v provozu je RGB model, kde děti sedí u ovládacího pultu a ovládají ho jak třeba autodráhu. Provozovatel parku je i pojištěný, pro případné nehody. O děti se primárně starají rodiče, nebo doprovod, stejně jako když jdete třeba do města nebo obchodního domu.

Vladimír Sysel

Zdravím, mám zájem o prázdninách k vám vyrazit, ale…Jsme tři dospěláci (bába + děda + dcera) a dvě jedenáctileté děti. Jak zkombinovat vstupné, nebo, co s tím. Prostě k vám chceme a šmytec. Díky za odpověď

Šikland

Můžete využít voucheru pro 4 osoby, kde máte potřebné vstupenky, kupony na atrakce i kredit na občerstvení. A na místě si jednu vstupenku dokoupit (např děda, jestli mu je již víc jak 60 bude mít 50% na vstup). Variantou je také zakoupení voucheru pro 2 a pro 3 a máte vystaráno. :)

Ivana brejnikova

Dobry den potřebují poradit jaky mám zakoupit pro dva dospeli a jedno dítě 10 let? A to platí na všechny atrakce?

Šikland

Dobrý den, kupte variantu pro 3 (2 dosp a dítě). Na atrakce dostanete „Šikláky“ – tedy kupony na atrakce, které platí na všechny naše atrakce a můžete je využít jak budete chtít.

Anděla Bendová

Dobrý den,
v případě varianty, kde je vstupné do areálu, konzumace a vstupné na 4 atrakce pro 3 osoby- v jaké formě je toto vstupné, to nejsou šikláky? Pokud tuto variantu koupím pro 2 dospělé a dítě, mohu mu své vstupy přenechat? Děkuji

Šikland

Dobrý den, ano jsou to Šikláky a můžete s nimi naložit jak chcete. Podobně s konzumací, kde dostanete kupon a klidně můžete koupit samé zmrzliny :)

Marcela Hola

Dobry den,koupime vstupenku pro 2 dospele a 2 deti do 12let.ale mame jeste jedno 5-ti lete dite.kolik bude stat vstup pro nej? Dekuji M.H.

Šikland

Dítě má 50% ze vstupného, tedy záleží, kdy to budete využívat. Maximálně to bude 125 Kč (soboty), nebo 90 Kč všední dny.

Michaela Ognarova

Dobrý den můžou dovnitř aji psi Děkuji.

Šikland

Dobrý den, ano mohou. Jen je potřeba dodržovat běžná pravidla (vodítko, košík) a hlídat, protože u nás je spousta dalších zvířat. Se psem se můžete i ubytovat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru