Termín
Platnost do 31. 7. 2019.
V ceně
5chodové menu pro 1 osobu
- Zralý kozí sýr s brusinkovým sabayonem a lanýžovým olejem
- Kačeří prsíčka na vanilce z Madagaskaru, krém z černého kořene a konfitovanou šalotkou, espuma z čerstvé petržele
- Krémová polévka z pečené kukuřice a mořských krevetek
- Pošírované filátko z třeboňského pstruha, jemné pyré z pečeného česneku a fialové karotky, chilli-citronový olej
- Pečený hruškový koláček s ořechem, čokoládová redukce a ostružinové želé
Rezervace: místo si zamluvte 2 dny předem na tel. 734 740 851 a při příchodu předložte kód voucheru.
Změnit termín můžete 2 dny předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2019.
V ceně
5chodové menu pro 2 osoby
- 2× zralý kozí sýr s brusinkovým sabayonem a lanýžovým olejem
- 2× kačeří prsíčka na vanilce z Madagaskaru, krém z černého kořene a konfitovanou šalotkou, espuma z čerstvé petržele
- 2× krémová polévka z pečené kukuřice a mořských krevetek
- 2× pošírované filátko z třeboňského pstruha, jemné pyré z pečeného česneku a fialové karotky, chilli-citronový olej
- 2× pečený hruškový koláček s ořechem, čokoládová redukce a ostružinové želé
Rezervace: místo si zamluvte 2 dny předem na tel. 734 740 851 a při příchodu předložte kód voucheru.
Změnit termín můžete 2 dny předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co vám tu řeknou na pozdrav? Dobrý kačer.
Vyrazte se svou drahou polovičkou do restaurace Varadero a vychutnejte si výborné 5chodové menu plné specialit! Začnete zralým kozím sýrem s brusinkovým sabayonem a lanýžovým olejem, ochutnáte kačeří prsíčka na vanilce z Madagaskaru i pošírované filátko z třeboňského pstruha. A dezert? Ten samozřejmě nechybí. Sladkou tečkou bude pečený hruškový koláček s ořechem, čokoládovou redukcí a ostružinovým želé.
Restaurace je zaměřená na speciality světové kuchyně a staví na kvalitě a pečlivém výběru surovin, do jejichž přípravy vkládá svůj mistrovský cit šéfkuchař Jiří Hamr. Výborné jídlo můžete zapít vínem, s jehož výběrem vám zkušený personál rád poradí.