Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční online kurz angličtiny nebo balíček 4 jazyků v jednom

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jaroslav Odstrčil

Dobrý den, koupil jsem kurz italštiny a současně jsem dostal voucher, který chci použít pro manželku, dát ji kurz angličtiny. Ale nedaří se nám tento dárkový voucher uplatnit. Jak máme postupovat?
děkuji, Odstrčil

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, kód voucheru uplatněte na www.speakingfriends.com/slevomat. Zde vyplníte čísla vašich voucherů a od toho dne dostáváte plných 12 měsíců přístupu do kurzu. :) Pěkný den, Míša

Speaking Friends - jazykové kurzy online

Dobrý den, pane Jaroslave, pokud se Vám náhodou ještě nepovedlo pro paní manželku aktivovat kurz angličtiny, napište nám prosím číslo voucheru emailem na support@speakingfriends.com a my to rádi uděláme za Vás :-)

Jitka

Dobrý den, bohužel jsem propásla roční kurz španělštiny, který byl ve slevě nedávno. Pokud tomu ovšem rozumím dobře a u vás si zakoupím balíček Aj + 4 jazyky pro známého, kde je mezi nimi i španělština, kurz mi půjde spustit ve stejném rozsahu jako by byla AJ? Děkuji

Speaking Friends - jazykové kurzy online

Dobrý den, paní Jitko. Již za dva dny spouštíme novou akci pro španělštinu, takže nejvýhodnější pro Vás z cenového hlediska bude chviličku počkat, abyste nemusela kupovat všechny 4 jazyky (pokud o to vysloveně nemáte zájem). Těšíme se na Vás v kurzu :-)

El.A.

Dobry den, ted nevim, jestli to spatne chapu, ale nabidka se jmenuje „Rocni online kurz“, ale platnost ma pouze do 30.9.2019, takze pouze pet mesicu?
Dekuji za odpoved

Speaking Friends - jazykové kurzy online

Dobrý den, datum 30.9. znamená pouze konec platnosti voucheru (tedy do kdy je nutné voucher uplatnit a s kurzem začít). Ke dni uplatnění voucheru dostáváte plných 12 měsíců přístupu do kurzu. Přejeme příjemné učení :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru